Monthly Archives: noiembrie 2019

Parteneriat pentru fotbal CSM Focșani 2007 – Viitorul, Academia Hagi!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând jos

Secția de fotbal a CSM 2007 Focșani a făcut astăzi (22 noiembrie 2019 n.n.) încă un pas spre performanță. Cea mai bună Școală de fotbal din țară și una dintre cele mai bune din Europa, Academia Gheorghe Hagi, se va ocupa în viitorul apropiat de drumul spre marea performanță a tinerilor fotbaliști din județul nostru.

În prezența fostului capitan al echipei naționale, Gică Popescu, am încheiat astăzi un parteneriat între cluburile CSM 2007 Focșani, Viitorul Constanța și Academia de fotbal „Gheorghe Hagi”, prin care clubul nostru va avea doar de câștigat. Astfel, cei mai talentați copii cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani vor putea fi formați ca viitori fotbaliști la cunoscutul centrul de pregătire din Constanța.

După cum știm, Academia Hagi e mai mult decât un proiect sportiv de pregătire a viitorilor fotbalişti profesionişti, este și un proiect social, unde copii au parte de educaţie şcolară, pe lângă cea sportivă şi de toate condițiile pentru a evolua ca sportiv de performanță. Tot prin această colaborare, antrenorii clubului nostru vor putea fi pregătiți să folosească aceeași filosofie în formarea copiilor pe care Academia o aplica și care an de an dă rezultate.

foto și text: facebook Cristi Valentin Misăilă
(Preluat din Monitorul de Vrancea)

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane

Handbaliștii CSM Focșani 2007 organizează strângere de fonduri pentru Teodor-Cristian!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

 

Teodor-Cristian este un copilaș bolnav. Vă vorbește el: ”Numele meu este Teodor-Cristian! Am 2 ani și 5 luni și o boală cruntă încearcă să-mi fure copilăria! Fiți alături de mine, poate voi trece peste această încercare! Fiecare bănuț contează!
Titular cont: Goru Mariana (mama mea)
Cont în Lei:
RO61BRDE400SV38311834000
Cont în Euro:
RO57BRDE400SV38311914000

Handbaliștii CSM Focșani 2007 vor organiza la meciul de astăzi, de la ora 18:30 din Sala Polivalentă, cu Minaur Baia Mare, o strângere de fonduri. Spectatorii care doresc să-i fie alături de Teodor Cristian în teribila încercare prin care trece pot depune bani în urna specială amplasată în holul Sălii Polivalente la intrarea în sala de joc.

Volei – Cu o cadetă și două junioare în teren, focșănencele au fost întrecute la Constanța!

 

*AV Tomis Constanța – CSM Focșani 2007 3-1 (25- 21, 17-25, 25 – 15, 25-15)

Fomația CSM Focșani 2007: Ana-Maria Vilău, Camelia Vasile, Alessia Sima, Camelia Lăzăroiu, Teodora Șabloschi, Bianca Andronache, Alessia Sima, Miruna Pușcă, Cătălina Ciubotaru, Florina Pralea, Maria Paizan

Voleibalistele CSM Focșani 2007 au jucat în deplasare la AV Tomis Constanța sâmbătă, 9 noiembrie, în etapa a patra a campionatului național al Diviziei A2, după ce cu o săptămâna mai devreme avuseseră etapă liberă. Antrenoarea principal Romina Coman nu a putut conta pe serviciile Deliei Botea, jucătoare foarte importantă, locul acesteia fiind luat în poziția de secund de cadeta Alessia Sima. În aceste condiții, forța de joc a oaspetelor a scăzut. Cum șansele la victorie ale fetelor Focșaniului erau foarte mici, Romina Coman a oferit junioarelor Miruna Pușcă posibilitatea să joace toate cele patru seturi.

CSM Focșani 2007 a pierdut, dar cele trei foarte tinere voleibaliste au cîștigat experiență competițională ”pentru că se antrenează bine și trebuie să capete experientă și în meciurile oficiale cu senioarele, care sunt total diferite de cele de la junioare”, așa cum mi-a declarat antrenoarea Romina Coman. Cred că este abordarea corectă într-un campionat în care echipa CSM Focșani 2007 nu are cum să nu intre în play-off-ul seriei Est, format din doar cinci echipe!

În etapa următoare, CSM 2007 va juca pe teren propriu, în sala Liceului cu Program Sportiv, sâmbătă 16 noiembrie, cu CTF Mihai I București.

Atletism – Claudia Prisecaru – bronz cu echipa de tineret a României la Campionatul Balcanic de cros!

 

*În decembrie, campioana de la Focșani va concura la Campionatul European de cros

Campionatul Balcanic de Cros care a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Berane, în Muntenegru, i-a adus foarte valoroasei și polivalentei atlete Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, o nouă medalie care se adaugă unui palmares impresionat! Sportiva pregătită de profesorul Cristian Orza a obținut în proba de tineret – U 23, medalia de bronz cu echipa României din care au mai făcut parte Cristina Mihaela Bălan și Oana Diana Miruna Ivăncescu. România a fost devansată în clasament de Ucraina și Turcia. În proba de simplu, Claudia Prisecaru s-a clasat pe locul al cincilea după turcoaica Bahar Atalay și ucrainencele Bohdana Semionova, Viktoria Shkurko și Yaroslava Yasterb.

Claudia este campioana de tineret a României la cros în acest an, dar este specialistă a probei de 3000 metri obstacole unde este campioana de tineret și senioare a României și medaliată cu bronz în acest an la Campionatul European de tineret!

Claudia, care se pregătește cu Lotul Națonal al României la Băile Felix, va alerga la 8 decembrie la tineret, la Campionatul European de cros care va avea loc la Lisabona, în Portugalia.

Share

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, finală la dublu și sfert de finală la simplu la Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy, în Spania!

Maria Daciana Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007 a încheiat săptămîna trecută jucând finala probei de dublu a turneului U 16 de categoria a 2-a ”Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy” de la Palmanova, Calvia, în Spania. Până în finală, Maria Ciubotaru, în pereche cu Floriana Popovici, a trecut cu 6-3, 6-2 de Ema Kovacevici, din Belgia/Oliwia Orlinska, din Polonia, cu 1-0, retragere de Alice Battesti/Georgia Kalamari din Franța, cu 6-4, 6-0 de Gloria Alogo Piuqeras/Sara Dols din Spania. În ultimul act al probei, cele două fete din România au fost întrecute cu 6-2, 2-6, 10-5 de Ninova Miroslavova, din Estonia/ Isabella Righi, din Italia.

În proba de simplu, Maria a trecut în primele două tururi cu 6-3, 4-6, 6-2 de Sierra Ramos, din Spania și cu 3-6, 6-3, 6-0, cu Alice Battesti din Franța iar în sferturile de finală a fost depășită cu 7-5, 6-4 de Sara Dols din Spania.

Cu puțin timp înainte de Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy, începând cu 27 octombrie, Maria Ciubotaru participase la turneul U 16 de categoria 1 de la Sanxenxo (Pontevedra), tot în Spania, unde a trecut de primul tur și la simplu și la dublu, iar în iulie acest an a concurat cu rezultate bune și foarte bune la Campionatul European U 14, în Cehia, la Dema Cup, la Sofia, și a reprezentat România la Zona A G 14 2019 a European Summer Cups.

Handbal, Liga Națională – Victorie muncită, meritată!

*CSM Focșani 2007 – CSM Bacău 23-22 (12-11)

Formația CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico – Pătru – 3, Cozorici, Popovici, Miroiu – 7, Țuțu – 1, Hrimiuc – 1, Mocanu – 2, Rață, Nuțu, Marijanac – 1, Eros – 3, Gramatic, Sladic – 5, Mănescu.

CSM Bacău: Crăciunescu, Tîrzioru, Drăgan – 3, Mihai Cotingiu – 1, Gal – 1, Sadovyi, Freiwald, Huta – 1, Crnoglavac – 4, Tărîță – 7, Gabriel Cotingiu, Păunică – 2, Bologa, Serghel – 2, Păunescu, Anton – 1.

CSM Focșani 2007 a avut în față, vineri, 8 noiembrie, în Sala Polivalentă, în etapa a 9-a a Ligii Naționale, o echipă care a venit să câștige! Așa cum declara după meci antrenorul oaspeților, Adrian Petrea, oaspeții au pregătit în acest sens jocul în ”toată săptămâna premergătoare” iar maniera în care oaspeții au evoluat în prima repriză cu apărare aspră și atacuri rapide și variate a arătat limpede intenția lor. Firească, de altfel, în condițiile în care valorile în handbalul de Ligă Națională din România s-au cam nivelat și orice punct câștigat – sau pierdut – va conta foarte mult pentru atingerea – sau ratarea – obiectivului pentru actualul campionat.

În prima repriză, echipele au mers cap la cap, au avut pe rând avantaj de un gol trecând prin egalități, iar la pauză erau în față focșănenii. Scor, 12-11! La fel s-au întâmplat lucrurile și la începutul părții a doua a întâlnirii, însă din minutul 42, gazdele au rupt echilibrul și s-au dus de la 17-15, la 20-15, apoi, la 23-17, cât era în minutul 53. Meciul părea a-și fi desemnat câștigătoarea, însă băcăuanii au fost de altă părere! Profitând de o greu de explicat cădere a handbaliștilor pregătiți de Dalibor Cutura, oaspeții au marcat de cinci ori consecutiv și au ajuns în minutul 59 și 53 de secunde la un gol de o egalare senzațională. După golul lor cu numărul 22, însă, focșănenii și-au găsit luciditatea prin care au ținut mingea șapte secunde și au obținut o victorie foarte importantă pentru cele trei puncte pe care le-a adus dar și pentru moralul unei echipe ce pierduse ultimele trei meciuri în campionat!

În urma acestei victorii, CSM Focșani 2007 se află pe locul al patrulea al clasamentului Ligi Naționale.

Despre echilibrul valoric despre care am scris mai devreme spune, cred, destule și victoria de sâmbătă a Făgarașului în meciul cu Steaua București, după ce a recuperat un pasiv de cinci goluri câte avea la pauză și a câștigat cu 30-28. Am făcut vorbire despre Steaua pentru că în etapa următoare va juca pe teren propriu cu CSM Focșani 2007 duminică, 17 noiembrie, de la ora 15:30, un meci care va fi transmis în direct de TVR 1.

Condoleanțe!

Colegii de la CSM Focșani 2007 sunt alături de Stănică Grosu, greu încercat de trecerea la cele veșnice a mamei sale și transmit condoleanțe familiei îndurerate!

Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007 are un nou jucător – Bogdan Mănescu!

CSM Focșani 2007 l-a transferat pe interul dreapta Bogdan Mănescu. Noul jucător al echipei de Ligă Națională a Focșaniului are 22 de ani, a început handbalul la Târgu Jiu, după care a jucat trei sezoane pentru CSM București. A fost component al Naționalelor de tineret, universitară și de seniori ale României.

Bogdan Mănescu a făcut primul antrenament cu CSM Focșani 2007 miercuri seara în Sala Polivalentă.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni făcând sport, teren de baschet şi pantofi

Important pentru suporterii CSM Focșani 2007! – Piese de echipament al echipei de handbal a CSMFocșani 2007 pot fi cumpărate online!

CSM Focșani 2007 a convenit cu magazinul online Sport Life un parteneriat pentru vânzarea, la cerere, a pieselor de echipament al echipei de handbal participantă la campionatul Ligii Naționale, ediția 2019-2020.

Suporterii care doresc să cumpere tricouri, short-uri, treninguri de prezentare sau de joc – în variante de bărbați sau de damă, dar și fulare sublimate CSM Focșani 2007 le pot obține contra cost de la Magazin Oficial CSM Focșani 2007 accesând http://trops.ro/Catalog-CSM-Focsani-2007_347.aspx

 print-screen-magazin

Parteneri

reclama-ravenol

sigla-umo-servprint-screen-magazin