Daily Archives: 13 septembrie, 2019

Volei – CSM Focșani 2007 are două noi jucătoare!

Lotul echipei se volei de Divizie A2 a CSM Focșani 2007 este mai bogat cu două jucătoare: Florina Pralea și Bianca Andronache. Ambele au evoluat pentru Rapid București, inclusiv în Divizia 1, au o consistentă experiență competițională, au învățată bine lecția victoriilor pe care o vor aplica și ca jucătoare ale Focșaniului. Florina și Bianca pot fi voleibalistele ce pot întregi cu foarte bune evoluții o formație în care, ca senioare se vor mai afla gemenele Delia și Camelia Lăzăroiu, Camelia Vasile și Teodora Sabloschi. În lot mai sunt și junioarele Miruna Pușcă, Cătălina Ciubotaru, Maria Paizan și Delia Budeanu. Miruna, Cătălina și Delia au debutat pentru CSM Focșani 2007 în edițiile de campionat anterioare.

Antrenoarea Romina Coman mi-a spus că este posibil ca la Focșani să mai vină două jucătoare cu care se află, în acest sens, în discuții.

Echipa face marțea, joia și sâmbăta dimineața până la începerea campionatului, pregătire fizică în sala de atletism din strada Ana Ipătescu din Focșani, cu profesorul Gabriel Alexandrescu. Începând cu 5 august, voleibalistele Focșaniului au avut câte două ședințe de pregătire pe zi – dimineața, la sala de atletism iar după amiaza, tehnico-tactică, la Sala LPS ori în sala Colegiului Tehnic Edmond Nicolau.

Campionatul Diviziei A2 va începe la 19 octombrie. CSM Focșani 2007 va evolua în seria Est alături de CSM București, AV Tomis Constanța, ACS Top Volei 05 Constanța, CSM Unic Piatra Neamț, CFT Mihai I București.

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Tenis – Jucătoarele de la CSM Focșani 2007 și-au încheiat evoluția la Vrancea Trophy, după ce au lăsat o foarte bună impresie!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport, tenis şi în aer liber

Miercuri, 11 septembrie, în a doua zi a turneului internațional de la Arenele George Bucuroiu, Maria Daciana Ciubotaru și Delia Macovei au jucat în primul tur al tabolului principal al probei de simplu.
Delia Macovei, născută în 2004, a întâlnit-o pe Karola Patricia Bejenaru, de 22 de ani. Delia a avut un joc bun, reușind să câștige câte un game de set, și în multe alte game-uri să fie foarte aproape de adversara ei mult mai experimentată.
În ultimul joc al zilei pe terenul 1 Maria Daciana Ciubotaru, campioana de juniori de la CSM Focșani 2007, născută în 2005 s-a aflat față în față cu Simona Ogescu, născută în 2002. Maria a reușit un prim set excelent, cu o gamă aproape completă de lovituri, un tenis cu tehnicitate ridicată. Și s-a impus cu 6-2. În seturile următoare, forța superioară în lovituri a Simonei a prevalat în fața tenisului tehnic al unei Marii care a început să cedeze fizic. Ogescu a câștigat cu 2-6, 6-2, 6-2, dar Maria a smuls repetate ropote de aplauze din tribune pentru execuțiile sale de mare efect și rafinament!