Daily Archives: 3 septembrie, 2019

Fotbal – CSM Focșani 2007 are un nou jucător!

 Florin Cazan, venit cu împrumut de la Gloria Buzău!

Florin

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare, cer, în aer liber şi natură

Cazan, fotbalist al Gloriei Buzău, a fost împrumutat până la sfârșitul turului Ligii a III-a la CSM Focșani 2007.
Noul jucător al Focșaniului are 22 de ani, este mijlocaș și a jucat în amicalele pe care echipa sa le-a avut cu CSM 2007 și la Buzău și pe Milcovul. Astăzi, Cazan nu s-a antrenat pentru că are o contractură din meciul de cupă al Gloriei cu Metalul Buzău.
În etapa a patra a Cupei României CSM Focșani 2007 va juca în turul al patrulea cu Metalul Buzău. Meciul va avea loc la Buzău miercuri, 11 septembrie.

 

La mulți ani, Claudia Prisecaru!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare, pantofi şi interior

Multipla campioană de atletism a României și medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret de la Gavle, în Suedia în acest an, Claudia Prisecaru, împline

ște astăzi, 2 septembrie, 22 de ani. Pentru sportiva de la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza, este vârsta începerii senioratului, a unor noi începuturi care

o pot duce spre vârfurile performanței în sportul pe care îl practică de mai bine de zece ani. Conducerea clubului și colegii îi urează ani frumoși, încărcați cu tot ce își dorește. Are pentru asta un talent imens, are voință, a învățat foarte bine lecția sacrificiului aducător de rezultate. Are și susținerea consistentă a clubului și municipiului Focșani ale căror culori – alături de cele ale României, la apără atît de bine în competițiile naționale și internaționale.