Monthly Archives: septembrie 2019

Fotbal, Liga a III-a: Foresta Suceava – CSM Focșani 2007 1-1 (1-0)

Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Burghiu (46 Munteanu), Panaite, Mihai – Adăscăliței (82 Predoiu), Salaoru, Pădineanu, Paizan (70 Gherghiceanu)– Ciprian Petre – Jurj (58 Costin). 

CSM Focșani 2007 a jucat astăzi, în deplasare, cu Foresta Suceava meciul din etapa a cincea a Ligii a III-a. Partida s-a terminat la egalitate: După ce gazdele au deschis scorul în minutul 22 dintr-o lovitură de pedeapsă acordată cu mare îngăduință de centralul băcăuan Mavriche: Drugă a marcat de la 11 metri și Foresta a trecut în avantaj! A egalat Munteanu în minutul 62, după o lovitură de colț. În urma acestui rezultat CSM Focșani 2007 se află pe locul 5 cu 10 puncte, la 5 puncte de lider, Aerostar Bacău.

Handbal, Liga Națională – Focșănenii au făcut spectacol în Sala Rapid!

CSM București – CSM Focșani 2007 24-24 (13-10)

Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Popovici, Mocanu – 5 goluri, Sladic – 3, Rață – 3, Marijanac – 1, Pătru – 2, Eros, Miroiu – 6, Țuțu – , Hrimiuc – 1, Gramatic, Cozorici, Nuțu.
CSM Focșani 2007 a fost la zece secunde de victorie în meciul jucat astăzi, cu CSM București în sala Rapid, din Capitală. A fost o partidă în care oaspeții – împreună cu gazdele, au făcut spectacol de zile mari. Într-un final dramatic, bucuretenii au egalat la ultimul atac al întâlnirii.
La nivelul prestației echipei a fost și cea a galeriei focșănene!

Handbal, Liga Națională – Meci de mare spectacol, victorie frumoasă!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui 25-21 (11-2)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Pătru – 2, Popovici, Cozorici, Miroiu – 7, Țuțu – 3, Hrimiuc – 2, Mocanu – 5, Rață , Nuțu, Eros – 5, Gramatic, Sladic – 5.

CSM Vaslui: Erhan, Pralea –Dragon, Cumpănici, Khadevich – 2, Răzvan Farcaș, Popa, Cîrchea – 1, Polocoșer – 1, Karamyshev – 4, Petrea – 1, Amihăesei – 6, Carali – 6, Alexandru Farcaș, Iozu, Voinea.

CSM Focșani 2007 și CSM Vaslui au reușit, duminică, 15 septembrie, în Sala Polivalentă, începând cu ora 18:30, un meci de zile mari în etapa a treia a Ligii Naționale de handbal masculin. Oaspeții, pregătiți de redutabilul Leonard Bibirig, au dat gazdelor o replică extrem de puternică și le-au obligat să facă apel la cele mai bune resurse ale lor pentru a termina învingătoare.

În prima sa parte, partida a curs într-un echilibru exprimat prin cursul scorului care, cu excepția acelui 1-3 de la început, nu a fost cu mai mult de un gol în favoarea unei sau alteia dintre combatante. Cu o viteză impresionantă a combinațiilor în atac, oaspeții au reușit să găsească breșe în cea mai bună apărarea a Ligii Naționale și să-i înscrie de 12 ori până la pauză. În poarta Vasluiului, Erhan a părut de multe ori de netrecut! Paradele lui de mare efect, dar și faptul că mingile trimis de focșăneni păreau a-l căuta, au făcut ca în aceeași perioadă CSM 2007 să marcheze de doar 11 ori!

Partea a doua a întîlnirii a început pentru gazde mai rău decît s-a teminat prima! După ce a egalat la 12 Mocanu, apoi, la 13 Sladic, CSM Vaslui s-a dus la trei goluri în față. Scor, 13-16, în minutul 38,33. Oaspeții au pastrat un ecart de 2 goluri în favoarea lor, 16-18, în minutul 45,34, dar au urmat 6 minute de grație ale formației pregătite de Dalibor Cutura care, fără gol primit, a înscris de 4 ori, s-a făcut 20-18 și oaspeții au căzut! Până în minutul 58 scorul a ajuns la 24-20 și meciul era jucat! În ultimele două minute, oaspeții au mai înscris o dată, dar imediat Hrimiuc a închis tabela la 25-21 în ovațiile publicului care a privit în picioare finalul de meci.

A fost o victorie muncită, dar frumoasă a CSM Focșani 2007 în fața unei formații a Vasluiului care se arată, la revenirea în Liga Națională, o adversară de care marile forțe ale handbalului românesc vor fi nevoite să țină seama.

La reîntîlnirea cu propriul public, echipa Focșaniului arătat că este foarte bine pregătită, că a învățat foarte multe din experiențele trecutelor ediții de campionat. Și că are valoarea care să-i permită să depășească situații care par a-i fi portivnice!

În etapa următoare, duminică 22 septembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu CSM București, de la ora 15:30. Meciul va fi televizat de TVR.

Fotbal, Liga a III-a: Focșănenii rămân în plasa liderului! CSM Focșani 2007 – Universitatea Dunărea de Jos Galați 1-0 (0-0)

Formații:

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Săpunaru, Burghiu, Panaite, Mihai – Costin, Salaoru, Pădineanu, Stoica – Ciprian Petre – Jurj. Rezerve: Dogaru, Munteanu, Gherghiceanu, Manu, Adăscăliței, Drăguț, Remus Popa.

Antrenori, Marius Bratu, principal, Mircea Lazăr, secund.

Universitatea: Olaru – Iancu, Moroșan, Manea, Nilohi, Ivașcu, Chiriac, Lovin, Izvoranu, Perju, Mățoianu. Rezerve: Enache, Vîrlan, Popa, Iacob, Moise, Grigoraș, Blănaru.

Antrenori, Cătălin Savu, principal, Eugen Baștină, secund.

CSM Focșani 2007 a câștigat, sâmbătă, 14 septembrie, pe stadionul Milcovul, partida jucată în compania Universității Dunărea de Jos Galați în etapa a patra a Ligii a III-a și, cu 9 puncte acumulate, rămâne în plasa liderului, Aerostar Bacău. Este principalul beneficiu al meciului cu studenții gălățeni.

Focșănenii nu au avut o prestație cu mult peste cele anterioare, dar arată o creștere în joc și victoria lor putea fi mai clară dacă marcau măcar încă o dată din cele câteva situații clare de gol în care s-au aflat! Întâlnirea a început, așa cum era previzibil, cu atacuri în cascadă ale gazdelor fără însă ca Olaru să fie pus la muncă grea. Primul șut care putea să-i dea emoții, al lui Pădineanu, a dus mingea peste transversală. Era minutul 8. Șapte minute mai târziu, același jucător șutează tot peste. În minutul 20, lansat de Pădineanu, Jurj scăpat spre gol este blocat de Olaru și scorul rămâne ca la început. În minutul 30, Săpunaru i-a trimis mingea lui Stoica al cărui șut din alergare a dus mingea tot peste poartă! În minutul 36, Săpunaru stopează un atac la oaspeților, pentru ca în minutul 38, Costin să trimită lângă rădăcina barei, dar afară, mingea primită de la Ciprian Petre.

Repriza a doua a fost a mingilor trimise în bară de focșăneni, dar și a golului victoriei! În minutul 55, Salaoru a șutat formidabil la încheietura barelor și mingea a revenit în teren, iar în minutul 65, Costin a pătruns și a centrat pe jos în careu gălățenilor, Jurj a reluat din alergare, de la 7 metri și a fost o nouă bară! În minutul 69, a fost rândul lui Stoica să loveasacă bara, dar în minutul 79 a venit golul: Ciprian Petre a mai trimis o pasă în zonă liberă, pe dreapta, Jurj a preluat, a urmat o cursă scurtă, o oprire care l-a țintuit pe linia porții pe Olaru și șutul în cross al vârfului Focșaniului și s-a făcut 1-0! Înainte de gol, Izvoranu șutase de la 22 de metri puțin pe lângă bară și Jurj reluase cu capul după lovitura liberă bătută de Ciprian Petre, dar peste transversală. După gol au urmat câteva minute de forcing focșănean în careul oaspeților, pentru ca finalul să-i găsească pe gălățeni masați în jumătatea CSM Focșani 2007.

În etapa următoare, sâmbătă, 21 septembrie, focșănenii vor avea cel mai dificil meci de până acum, la Foresta Suceava.

Clasament: 1. Aerostar Bacău – 12 puncte; 2. Foresta Suceava – 10 puncte; 3. Bucovina Rădăuți – 9 puncte; 4. Ceahlăul Piatra Neamț – 9 puncte; 5. CSM Focșani 2007 – 9 puncte; 6. Suporter Club Oțelul Galați – 9 puncte; 7. KSE Târgu Secuiesc – 4 puncte; 8. Știința Miroslava – 4 puncte; 9. Ozana Târgu Neamț – 4 puncte; 10. CSM Bacău – 4 puncte; 11. Sporting Liești – 4 puncte; 12. FC Botoșani – 4 puncte; 13. Șomuz Fălticeni – 4 puncte; 14. Universitatea Dunărea de Jos – 2 puncte; 15. Hușana Huși – 1 punct; 16. CSM Pașcani – zero puncte.

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Volei – CSM Focșani 2007 are două noi jucătoare!

Lotul echipei se volei de Divizie A2 a CSM Focșani 2007 este mai bogat cu două jucătoare: Florina Pralea și Bianca Andronache. Ambele au evoluat pentru Rapid București, inclusiv în Divizia 1, au o consistentă experiență competițională, au învățată bine lecția victoriilor pe care o vor aplica și ca jucătoare ale Focșaniului. Florina și Bianca pot fi voleibalistele ce pot întregi cu foarte bune evoluții o formație în care, ca senioare se vor mai afla gemenele Delia și Camelia Lăzăroiu, Camelia Vasile și Teodora Sabloschi. În lot mai sunt și junioarele Miruna Pușcă, Cătălina Ciubotaru, Maria Paizan și Delia Budeanu. Miruna, Cătălina și Delia au debutat pentru CSM Focșani 2007 în edițiile de campionat anterioare.

Antrenoarea Romina Coman mi-a spus că este posibil ca la Focșani să mai vină două jucătoare cu care se află, în acest sens, în discuții.

Echipa face marțea, joia și sâmbăta dimineața până la începerea campionatului, pregătire fizică în sala de atletism din strada Ana Ipătescu din Focșani, cu profesorul Gabriel Alexandrescu. Începând cu 5 august, voleibalistele Focșaniului au avut câte două ședințe de pregătire pe zi – dimineața, la sala de atletism iar după amiaza, tehnico-tactică, la Sala LPS ori în sala Colegiului Tehnic Edmond Nicolau.

Campionatul Diviziei A2 va începe la 19 octombrie. CSM Focșani 2007 va evolua în seria Est alături de CSM București, AV Tomis Constanța, ACS Top Volei 05 Constanța, CSM Unic Piatra Neamț, CFT Mihai I București.

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Tenis – Jucătoarele de la CSM Focșani 2007 și-au încheiat evoluția la Vrancea Trophy, după ce au lăsat o foarte bună impresie!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport, tenis şi în aer liber

Miercuri, 11 septembrie, în a doua zi a turneului internațional de la Arenele George Bucuroiu, Maria Daciana Ciubotaru și Delia Macovei au jucat în primul tur al tabolului principal al probei de simplu.
Delia Macovei, născută în 2004, a întâlnit-o pe Karola Patricia Bejenaru, de 22 de ani. Delia a avut un joc bun, reușind să câștige câte un game de set, și în multe alte game-uri să fie foarte aproape de adversara ei mult mai experimentată.
În ultimul joc al zilei pe terenul 1 Maria Daciana Ciubotaru, campioana de juniori de la CSM Focșani 2007, născută în 2005 s-a aflat față în față cu Simona Ogescu, născută în 2002. Maria a reușit un prim set excelent, cu o gamă aproape completă de lovituri, un tenis cu tehnicitate ridicată. Și s-a impus cu 6-2. În seturile următoare, forța superioară în lovituri a Simonei a prevalat în fața tenisului tehnic al unei Marii care a început să cedeze fizic. Ogescu a câștigat cu 2-6, 6-2, 6-2, dar Maria a smuls repetate ropote de aplauze din tribune pentru execuțiile sale de mare efect și rafinament!

Handbal, Liga Națională: CS HC Buzău – CSM Focșani 2007 23-28 (12-12)

Formația CSM Focșani 2007: Marocico – 2 goluri, Cloșcă Ragea, Pătru – 4, Cozorici, Popovici, Popa, Miroiu – 2, Țuțu – 6, Hrimiuc – 3, Mocanu – 2, Rață – 1, Eros – 2, Gramatic, Sladic – 6.

Handbaliștii seniori ai Focșaniului au câștigat în acesată seară cu 28-23 partida disputată în deplasare în runda a doua a campionatului Ligii Naționale cu CS HC Buzău.
În urma acestui rezultat, CSM 2007 este pe primul loc al clasamentului, dar din etapă mai este de jucat meciul dintre Dinamo și CSM București

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport şi teren de baschet

Lotul echipei de handbal a CSM Focșani 2007 pentru ediția de campionat 2019-2020

69586078_2868206733208684_1362476120074616832_o

 

 

 

 

70391711_2868206796542011_1058773124239065088_o

 

 

 

 

 

 

Staff-ul tehnic

69897410_2868206549875369_5726226067484573696_o

 

 

 

 

69521956_2868206363208721_5796363381644460032_n

 

 

 

 

 

 

 

Director tehnic, antrenor – Viorel Ciubotaru

69522541_2868205796542111_1628676676957241344_n

 

 

 

 Antrenor – Dalibor Cutura

 

 

 

69465654_2868206499875374_4663725779215974400_n

 

 

 

 

Președinte secție – Marius Partene

 

 

Antrenor pentru pregatirea fizică – Mihajlo Samardzija

69587903_2868205933208764_383065818142867456_n

 

 

 

 

Masor – Ionuț Vasile

 

 

70164567_2868206309875393_6928872358392365056_n

 

 

 

 

Asistent medical – Cosmin Cîrlan

 

 

69545271_2868206523208705_6071167569769791488_n

 

 

 

 

Delegat

 

Echipa

69758457_2868205889875435_6420329667697311744_n-1Emilian Marocico

– Născut la 23 decembrie 1988, la Făgăraș.

– A început handbalul la CSS Făgăraș.

– A jucat la CSS Făgăraș, CNOE Sighișoara, Dinamo București, HC Caraș Severin, CS Universitar Suceava, CSM Focșani 2007.

– Performanțe – locul III în Liga Națională cu Dinamo București, locul VI la Campionatul European U 20.

– Este necăsătorit, a absolvit faculttea de educație fizică și sport la Universitatea Transilvania Brașov.

– Are ca hobby pescuitul.

70350563_2868206079875416_2124264457797369856_n-1

Marius-Ionuț Cloșcă

-Născut la 13 iunie 1988, la Focșani

-A început handbalul la Focșani

-A jucat la CSM Focșani 2007, HC Vaslui.

-Performanțe – a promovat cu HC Vaslui în Liga Națională, locul 8 în Liga Națională cu CSM Focșani 2007 în sezonul 2018-2019 și în Final Four-ul Cupei României în ediția 2018-2019.

– Își propune să acceadă cu CSM Focșani 2007 într-o cupă europeană.

– Este căsătorit, absolvent al facultății de educație fizică și sport.

– Are ca hobby filmele, muzica, plimbările în natură.

69386868_2868206166542074_1054308432720429056_n

 

Marius Ragea – a doilea căpitan al echipei

– Născut la 17 decembrie 1983 la Galați.

– A început handbalul la CSS Galați.

– A jucat la CSU Galați, HC Vaslui.

– Performanțe – promovarea în prima ligă cu HC Vaslui și semifinală de Cupă a României cu aceeași echipă.

– Își propune obiectivului de clasare la cel puțin nivelul celui din sezonul trecut.

– Este căsătorit, absolvent al liceului.

– Are ca hobby fotbalul și pescuitul.

70178594_2868206019875422_3231825008904896512_n

Bogdan-Cătălin Rață

– Născut la 23 iunie 1993 la Galați.

– Domiciliat în Focșani2- A început handbalul la CSS Galați. A jucat la CSU Galați, CSM Bacău, CSM Focșani 2007.

– Performanțe – campion național și medaliat cu bronz la campionatele naționale de juniori, participant la Cupa EHF cu Știința Bacău, play-off și Final Four al Cupei României cu CSM Focșani 2007.

– Își propune ca echipa să se claseze pe locul 6 la finalul actualei ediții a campionatului Ligii Naționale.

Iar în sezonul viitor să joace finala Cupei României.

– Este căsătorit, licențiat în informatică și masterand în informatică aplicată în științe și tehnologie.

69403674_2868205996542091_6771662051254206464_n-1

 

Didi Hrimiuc

 

– Născut la 9 ianuarie 1991, la Darabani, județul Suceava.

– A făcut junioratul la Centrul Național de la Sighișoara, după care a jucat la Steaua București, Vaslui, Politehnica Timișoara de unde a venit în 2018 la CSM Focșani 2007.

69431972_2868206403208717_5880592698250887168_n-1

 

 

 

 

Sașa Marijanac

 

 

69449595_2868206583208699_3744784373384216576_n-1Robert Popa

– Născut la 15 aprilie 1986, la Focşani.

– A început handbalul la Focșani pentru a cărei echipă a jucat de juniori până în Liga Națională!

– Este căsătorit, profesor de educaţie fizică şi sport, acum, reprezentant de vâzări pentru zona Moldova la Bergenbier.

– Își dorește să joace cu CSM Focșani 2007 într-o cupă europeană.

 

69591573_2868206186542072_8443095535665020928_n

Mădălin-Mihai Țuțu

– Născut la 16 august 1983 la Bârlad.

– Domiciliat în Bârlad.

– A început handbalul la LPS Vaslui. A jucat la LPS Vaslui, HCM Constanța, HC Vaslui, Politehnica Iași, CSU Suceava, Energia Tîrgu Jiu, CSM Focșani 2007.

– Performanțe – medalie de bronz la turneul final al Campionatului Național a juniorilor 1, medalie de argint la juniori 2, medalie de bronz Liga Națională cu CSU Suceava, Finala Challenge Cup, semifinală Challenge Cup, participare la Cupa EHF, semifinală de Cupa României.

– Își propune calificarea cu CSM Focșani 2007 într-o cupă europeană.

Este căsătorit, absolvent al facultății de educație fizică și sport și master la Universitatea Suceava.

– Hobby – jocurile pe PSP și PS4.

69687729_2868206149875409_1197072763387379712_n-1Mihai Miroiu, primul căpitan al echipei

scut la 10 octombrie1989, la Focșani.

A început handbalul la Focșani cu profesorul Forin Drăgan.

– A jucat la HC Călărași, HC Odorheiu Secuiesc, CSM București, U Cluj.

Își propune să joace cu CSM Focșani 2007 într-o cupă europeană, aici la Focșani.

Este căsătorit, absolvent și master al Facultăția de Educație Fizică și Sport, Managementul Organizațiilor si Activităților Sportive, are Licență de Personal Training.

– Hobby-uri: istorie, geopolitică și geostrategie, fotografie.

69715055_2868206453208712_6166765832312455168_n

George-Cătălin Nuțu

– Născut la 24 aprilie 1995 la Drăgășani.

– Domiciliat în Drăgășani.

– A început handbalul la Școala Generală Tudor Vladimirescu din Drăgășani.

– A jucat la CSS 2 Baia Mare și CSM Sighișoara.

– Performanțe – locul III la ONSS, l.ocul V la turneul final al campionatului național de juniori cu CSS 2 Baia Mare, locul IV cu CSM Sighișoara în turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională.

– Își propune să ajute cât mai mult echipa pentru îndeplinirea obiectivului stabilit pentru acest an.

 

69752742_2868205773208780_4914492697537937408_n

Marian-Valentin Mocanu

 Născut la 22 noiembrie 1995, la Focșani.

– Domicilat în Focșani.

– A început handbalul la LPS Focșani. A jucat la CSM Focșani 2007, component al Naționalei de seniori a României.

– Performanțe – Final-Four-ul Cupei României , locul 8 în ediția de campionat 2018-2019, a debutat în EchipaNațională de seniori a României.

– Își propune ”să ne autodepășim, să ajungem cât mai sus; pentru asta avem nevoie ca toți suporterii să aibă încredere în noi și să ne susțină la fiecare meci.

– Este necăsătorit, student la Universitatea Vasile Alecsandri Bacău.

– Hobby – pescuit, jocurile pe consolă, serialele, plimbările.

69847084_2868206356542055_839201764568727552_n-1

 

 

Tiberiu Popovici

– Născut la 17.07.1991, la Drăgășani.

– Domiciliat în Baia Mare.

– A început handbalul la Drăgășani.

– A jucat la Extrem Baia Mare, UMC Reșița, Dunărea Călărași, CSU Suceava, HC Adrian Petrea Reșița.

– Performanțe – participant în cupe europene.

70005439_2868206686542022_7898510347005329408_n

Attila Eros

– Născut la 31 iulie 1992 la Deva.

– Domiciliat în Hunedoara.

– A început handbalul la CSS Hunedoara. A jucat la CSS Hunedoara, Liceul Traian Vuia Reșița, HC Severin, Universitatea Craiova, HC Vaslui, CSU Suceava.

– Este vicecampiona național de juniori.

– Își propune să ajute echipa la îndeplinurea tuturor obictivelor CSM Focșani 2007 și, în viitor, să câștige un trofeu cu această echipă.

– Este căsătorit, licențiat în educație fizică și sport.

– Hobby – jocuri virtuale.

69529503_2868205779875446_8143647125842952192_n

Valentin Pătru

– Născut la 16 februarie 1988 la Pucioasa, județul Dîmbovița.

– Domiciliat în București.

– A început handbalul la Școala Generală Buică Ionescu din Pucioasa.

– A jucat la Liceul Sportiv Moreni, Centrul de Excelență Sighișoara, Dinamo Bucurdești, CSM București, Politehnica Iași, CSM Focșani 2007.

– Performanțe – Medalii de argint și bronz ale Ligii Naționale cu CSM București, medalie de bronz cu Dinamo București, a câștigat Cupa României cu CSM București.

– Își propune atingerea performanțelor stabilite pentru sezonul 2019-2020, o evoluție cât mai bună a echipei de la meci la meci. În plan individual să fie sănătos șu cu prestații cât mai bne pentru CSM Focșani 2007.

– Necăsătorit.

– Are studii superioare.

– Are ca hobby călătoriile, cititul.

70419482_2868206619875362_4105618607579332608_n

 

 

 

 

 

Ilija Sladic

 

 

69524537_2868206246542066_6362285688657805312_n

Ovidiu-George Cozorici

– Născut la 23 aprilie la Costîna, comuna Todirești, Județul Suceava.

– A început handbalul la LPS Suceava.

– Performanțe – locul II la turneul final al Campionatului Național al juniorilor 1, locul III la turneul final al juniorilor 2, participare la Campionatul Mondial de handbal beach U 18

– Își propune să aibă minute jucate în Liga Națională și să își ajute echipa să-și îndepinească obiectivul stabilit pentru acest an.

 

 Alexandru-George Gramatic

– Născut la 22 aprilie 1994 la Onești.

– Dimiciliat în Onești.

– A început handbalul la LPS Onești. A jucat la LPS Onești, CSS djud, LOS Suceava, CSM Focșani 2007.

– Performanțe – turneu semifinal de campionat național cu LPS Onești, turneu semifinal cu CSS Adjud, Final Four-ul Cupei României cu CSM Focșani 2007.

– Își propune să ajute cât mai mut echipa pentru îndeplinirea obiectivului de intrare în play-off.

– Este necăsătorit, student al Universității Vasile Alecsandri Bacău.

 

 

Handbal – Comunicare importantă!

Prețul unui bilet de intrare la jocurile oficiale ale echipei de handbal seniori a clubului va fi de 10 lei pentru actuala ediție de campionat. Prețul unui abonament pentru întreg campionatul și meciurile din Cupa României va fi de 120 lei.

Comitetul Director al Clubului Sportiv Municipal Focșani 2007 a hotărât ca, la jocurile din campionatul Ligii Naționale și Cupa României, ediția 2018-2019, ale echipei de handbal, prețul unui bilet de intrare să fie de 10 lei, iar al unui abonament, de 120 lei pentru întreg sezonul de campionat și Cupa României.
Se menține gratuitatea – ca și în trecutele ediții de campionat, pentru intrarea copiilor cu vârsta de până la 14 ani, inclusiv, antrenori, foști antrenori, jucători, și foști jucători de handbal.
Biletele și abonamentele vor putea fi cumpărate de la Casa de bilete a Sălii Polivalente înaintea jocurilor.

 
 

Fotbal – CSM Focșani 2007 are un nou jucător!

 Florin Cazan, venit cu împrumut de la Gloria Buzău!

Florin

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare, cer, în aer liber şi natură

Cazan, fotbalist al Gloriei Buzău, a fost împrumutat până la sfârșitul turului Ligii a III-a la CSM Focșani 2007.
Noul jucător al Focșaniului are 22 de ani, este mijlocaș și a jucat în amicalele pe care echipa sa le-a avut cu CSM 2007 și la Buzău și pe Milcovul. Astăzi, Cazan nu s-a antrenat pentru că are o contractură din meciul de cupă al Gloriei cu Metalul Buzău.
În etapa a patra a Cupei României CSM Focșani 2007 va juca în turul al patrulea cu Metalul Buzău. Meciul va avea loc la Buzău miercuri, 11 septembrie.