Daily Archives: 7 august, 2019

Baschet – Încă doi americani la CSM Focșani 2007!

Ieri, 6 august 2019,  au semnat cu CSM Focșani 2007 americanii Donovan Smith și Mitchel Akim Eric.

Donovan Smith, este născut la 19 noiembrie 1993, la Chicago, Illinois. Are 206 cm, 111 kg. este extremă stângă. În perioada 13-24 februarie 2019, a făcut parte din Overseas Basketballe Combine, o selecționată americană alcătuită din jucători fără contract care a jucat în România meciuri cu echipe din primul nivel valoric. Este un baschetbalist obișnuit cu performanța, echipele pentru care a evoluat încheind competițiile pe primul loc sau în primele trei locuri. A absolvit Richards Academy High School.
Mitchel Akim Eric s-a născut la 18 septembrie 1996, este din Maryland. Are 198 cm și 80 kg. A absolvit Hampton Atletics University.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind

Baschet – Canadianul Jabari Craig va juca pentru CSM Focșani 2007

Echipa de baschet seniori a CSM Focșani 2007 va avea în lot un jucător canadian. Este pivotul Jabari Craig, un baschetbalist de 24 de ani, 208 cm și 107 kg. Vine de la Cape Breton Highlanders, după ce a jucat la mai multe formații din SUA.

Este absolvent al Fishburne Military Academy, din Waynesboro, Virginia de Sud, Statete Unite ale Americii.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat

Echipa de fotbal a CSM Focșani 2007 are o nouă conducere tehnică!

Comunicat de presă

Echipa de fotbal a CSM Focșani 2007 are o nouă conducere tehnică!

Antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma și CSM Focșani 2007 nu mai au relații contractuale cu CSM Focșani 2007.
La începutul perioadei de pregătiri pentru viitorul campionat, conducerea clubului le-a acordat credit pentru a continua să antreneze echipa de fotbal de Liga a III-a care are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, însă antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma au refuzat să semneze noi contracte nefiind de acord cu unele clauze contractuale: asumarea obiectivului ca echipa să se afle pe primul loc sau la cel mult trei puncte de prima clasată, obligația de a prezenta rapoarte de activitate săptămânale, prevederile capitolului referitor la forța majoră. Antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma au solicitat o perioadă de opt etape în care să nu funcționeze clauza referitoare la primul loc sau trei puncte de prima clasată, solicitare cu care conducerea clubului nu a fost de acord.
În acest condiții conducerea clubului s-a văzut nevoită să renunțe la serviciile antrenorilor Vasilică Burgă și Adrian Toma.
CSM Focșani 2007 mulțumește celor doi antrenori pentru activitatea din perioada în care au antrenat echipa de seniori a clubului.
Pregătirea echipei de fotbal va fi asigurată de antrenorii Marius Bratu – principal, și Mircea Lazăr, secund.

Director,
Viorel Ciubotaru

7 august 2019