Monthly Archives: iulie 2019

Atleta Claudia Prisecaru, campioana României la senioare – 3000 metri obstacole!

Claudia Prisecaru, campioana de la CSM Focșani 2007, a câștigat în această seară, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, proba de 3000 metri obstacole a Campionatului Național de atletism seniori. Medaliată cu bronz în aceeași probă la Campionatul European de Tineret de la Gavle, din Suedia, în urmă cu două săptămâni, Claudia a luat cursa pe cont propriu și cu timpul de 10:28.01 a încheiat-o pe primul loc, la mare distanță de a doua clasată! Claudia Prisecaru este pregătită de profesorul Cristian Orza.

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, cer, iarbă, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare, cer şi în aer liber
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Fotbal amical: CSM Focșani 2007 – Oțelul Galați 3-2 (1-1)

CSM Focșani 2007 a jucat, astăzi, 31 iulie 2019 cu două echipe diferite, două meciuri de pregătire.
De la ora 10:00, în deplasare, cu CSM Bacău, focșănenii au câștigat cu 5-0 (2-0), prin golurile marcate de Manu – 2, Cîmpeanu, Drăguț și Popa.
Pentru CSM Focșani 2007 au jucat: Apenciucesei – Săpunaru, Munteanu, Salaoru, Drăguț – Manu, Adăscăliței, Paizan, Cîmpeanu – Remus Popa, Lăudatu. Au mai jucat Vrînceanu și Gosa.

De la ora 18:00, o altă formație decât cea care jucase dimineață cu CSM Bacău, a câștigat cu 3-2 (1-1), pe Milcovul, în fața Oțelului Galați. A fost o partidă cu o mulțime de ocazii de gol, spectaculoasă. Au înscris Matei, autogol, în minutul 35, Gherghiceanu, în minutul 50 și Stoica, în minutul 55 pentru gazde și de Andrei Munteanu, în minutul 8 și Matei, în minutul 50 pentru oaspeți.
Formația CSM Focșani 2007: Trașcă – Petrescu, Chiriac, Panaite, Mihai – Lupu, Pencea, Stoica, Pădineanu – Jurj, Predoiu. Au mai jucat Dogaru, Dănuț Munteanu, Manu, Paizan, Gherghiceanu.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport, cer, iarbă şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport, iarbă şi în aer liber

Fotbal, juniori: Rareș Fătu ESTE JUCĂTORUL Academiei Hagi!

Handbal, Liga Națională: Focșănenii au avut o săptămână de pregătire intensă!

MONITORULDEVRANCEA.RO
Antrenament în trei secvențe: Sala Polivalentă, Platinum Gym&Fitness, Stadionul Milcovul Joi, 25 iulie, meci amical în deplasare cu CSM Vaslui Handbaliștii de Ligă Națională ai CSM Focșani 2007 au parcurs o săptămână din pregătirea de vară. Au început-o în Sala Polivalentă luni, 8 …

 

Dalibor Cutura, tenismanul!

MONITORULDEVRANCEA.RO
Dalibor Cutura a fost unul dintre cei mai mari hadbaliști ai Serbiei. Dalibor Cutura a fost unul dintre cei mai buni – și mai apreciați – handbaliști străini care au jucat în România. Celebrul antrenor al handbaliștilor focșăneni este însă și un foarte bun jucător de tenis. Aveam s…

 

Claudia Prisecaru, medalie de bronz la Campionatul European de Atletism, la 3000 metri obstacole!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare, cer şi în aer liber

Claudia Prisecaru a câștigat, într-o cursă începută la 19:50, sambata, 13 iulie, medalia de bronz la 3000 metri obstacole la Campionatul European de Tineret de la Gavle, Suedia.

Sportiva de la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza, a încheiat cursa cu un nou record personal – 9:53.21.
În urmă cu doi ani, Claudia se clasase, în aceeași probă, pe locul al patrulea la Campionatul European de Tineret.

Comunicat de presă – Handbal – La CSM Focșani 2007 au venit trei noi jucători și au prelungit contractele șase jucători aflați la final de contract!

Echipa de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 are stabilit lotul pentru ediția de campionat 2019-2020.

Au venit prin transfer sârbul Sașa Marijanac și românii George Cătălin Nuțu și Ovidiu George Cozorici.
Au prelungit contractele cu CSM Focșani 2007 Ilija Sladic, Mihăiță Miroiu, Valentin Pătru, Attila Eros, Emilian Marocico, Marius Ragea, Robert Popa.
În staff-ul tehnic a venit celebrul handbalist sârb Dalibor Cutura.
Le-au încetat contractele jucătorilor Bogdan Moisă, Silviu Rotaru, Călin Hagiu, Robert Năstăsie, Shota Tevzadze, Ionuț Posa ca și antrenorilor Bogdan Voica, Alexandru Acsinte, iar contractul cu antrenorul Sandu Iacob a încetat prin acordul părților.
Ceilalți jucători aflați în lot la terminarea campionatului 2018-2019 se află sub contract cu CSM Focșani 2007.

Scurtă prezentare a jucătorilor nou veniți

Sașa Marijanac – născut la 6 ianuarie 1989, 1,89 m, 93 kg. Este coordonator de joc, handbalist cu o impresionantă experiență internațională, evoluând încă de la debut în competiții europene: a jucat în Liga Campionilor, Cupa EHF sau Winners Cup. A evoluat 9 ediții de campionat la echipe din Serbia și trei ediții, la CSM București. Ultima dată a jucat pentru Voivodina, în Serbia.
George Cătălin Nuțu, născut la 24 aprilie 1995, 1,81 metri, 74 kg. Este extremă dreaptă, vine de la CSM Sighișoara. A mai jucat la CSS nr. 2 Baia Mare.
Ovidiu George Cozorici, născut în 2000, vine de la LPS Suceava, a fost vicecampion național de juniori 1 în 2018.

Conducerea CSM Focșani 2007 urează jucătorilor nou veniți în echipa de handbal a Focșaniului să aibă un campionat foarte bun și să îndeplinească obiectivul de intrare în play-off.
In același timp, conducerea clubului mulțumește antrenorilor și jucătorilor care nu mai fac parte din echipa handbalului focșănean pentru contribuția adusă la rezultatele din ultimii ani și le dorește să fie în continuare cel puțin tot atât de competitivi cum au fost la CSM Focșani 2007!
Echipa se va reuni după vacanță luni, 15 iulie, la ora 17:30, la Sala Polivalentă.

Petrică Butuc, ofițer de presă al CSM Focșani 2007

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, joacă un sport
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni făcând sport, teren de baschet, pantofi şi şort

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au luat startul pregătirilor!

• Joi, 11 iunie echipa va pleca în cantonament la Covasna; primul amical va fi sâmbătă, 20 iulie, la Buzău

Fotbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 au luat startul spre Liga a II-a. Primul pas pe dificilul drum spre promovare este o foarte bună pregătire de vară. La reunire, lotul focșănenilor arată bine. Au rămas, practic, toți jucătorii cu care CSM 2007 a încheiat campionatul trecut, mai puțin Iulian Negoescu, retras din motive medicale și Cătălin Dediu. La primul antrenament al verii – la care au asistat președintele Marius Bratu care a discutat cu jucătorii, au intrat pe terenul 2 al Stadionului Milcovul și au început să lucreze sub conducerea antrenorilor Vasile Burgă, Adrian Toma și Gabriel Lazăr – antrenor pentru portari: Dogaru, Alexandru Apenciucesei, Petrescu, Salaoru, Panaite, Mihai, Săpunaru, Lupu, Manu, Pădineanu, Sterian, Paizan, Lăudatu, Andrei Apenciucesei, Pasăre, Predoiu, Remus Popa, Asanache, Chiriac. Împreună cu ei au început primul antrenament al perioadei de pregătire nou veniții Dragoș Trașcă, portar, de la Dinamo București, Alin Pencea și Crinel Stoica, de la Târgoviște, Antonio Ristea, de la Ploiești, Alin Mocanu, Vlad Mocanu și Ștefan Adăscăliței, de la Bacău, Ionuț Neamțu, de la Horezu, Dănuț Munteanu, de la Timișoara. În lot se regăsesc și juniori ce vor evolua și pentru echipele de juniori republicani ale clubului.
După trei zile de acomodare a jucătorilor la efort, joi, 11 iulie, echipa va pleca pentru zece zile în cantonament la Covasna, acolo unde a făcut pregătirea montană în ultimele două ierni. La capătul cantonamenului, la venirea spre casă, CSM Focșani 2007 va avea primul amical din această perioadă, cu CSM Buzău, sâmbătă, 20 iulie.
În pogramul de jocuri de pregătire comunicat cu puțin timp în urmă a intervenit o modificare: la 27 iulie, echipa focșăneană nu va mai întâlni pe Aerostar Bacău, ci pe Victoria Traian.
Calendarul complet al amicalelor: sâmbătă, 20 iulie, cu promovata în Liga a II-a CSM Buzău, în deplasare; miercuri,24 iulie, pe Milcovul, cu CSM Buzău; sâmbătă,27 iulie, cu CSM Bacău, pe Milcovul și cu VictoriaTraian, în deplasare; miercuri, 31 iulie, cu CSM Bacău, în deplasare și cu Oțelul Galați, acasa; sâmbătă, 3 august, cu Metalul Buzău, în deplasare și cu CSM Râmnicu Sărat, acasă; miercuri 7 august, cu Dunărea de Jos, în deplasare și cu Metalul Buzău, acasă; sâmbătă, 10 august, cu Dunărea de Jos pe Milcovul și cu CSM
Râmnicu Sărat, în deplasare; miercuri, 14 august, partidă din Cupa României; sâmbătă 17 august, cu Aerostar Bacău, pe Milcovul.
După parcurgerea programului de pregătire, conducerea secției și antrtenorii vor decide asupra componenței finale a lotului cu care CSM Focșani 2007 va începe campionatul la capătul căruia este așteptată promovarea!
(Text preluat sin Monitorul de Vrancea)

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport, cer, iarbă, copac, nor, în aer liber şi natură

Judo juniori: Focșănenii Gabriela Istrate și Răzvan Calotă, medaliați la Balcaniadă!

La Balcaniada de judo pentru juniori U 13, care s-a încheiat ieri, 7 iulie, la Timișoara, România a fost reprezentată de trei sportivi ai Focșaniului, însoțiți de sensei Stănică Grosu – Gabriela Istrati, la 57 kg, Andrei Petrea, la +55 kg, și Răzvan Calotă. Toți au avut prestații de calitate, încheiate cu rezultate care arată că și la această categorie de vârstă școala focșăneană produce sportivi valoroși. Doi dintre ei au urcat pe podiumul de premeiere: Gabriela Istrati, pe locul al doilea, cu medalie de argint, și Răzvan Calotă, pe locul al treilea, cu medalie de bronzGiani Andrei Petrea a terminat competiția pe locul al cincilea. Toți sunt pregătiți de profesorii Stănică Grosu, Iulian Surlă și Marinel Palade.

În acest an, Gabriela Istrati a câștigat titlul de campioană a României,Răzvan Andrei Calotă a obținut medalia de argint, iar Giani Andrei Petrea a câștigat medalia de bronz.

Judo – Laris Borș, pe locul 5 la 66 kg. la Campionatele Mondiale Universitare!

Laris Borș, multiplul campion național la 60 kg., campionul universitar al României la 66 kg. și medaliat cu aur la aceeași categorie la Cupa Europeană de la Paks, în Ungaria, la 22 iunie, a ocupat sâmbătă, 6 iulie, locul al cincilea pentru România la Campionatele Mondiale Universitare care au avut loc în Italia, la Napoli.

Laris, recent trecut la 66 kg., a intrat în concurs de poziția a 28-a și, a avut un parcurs foarte bun a fost foarte aproape de medalia de bronz!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane