Daily Archives: 10 iunie, 2019

Judo – Laris Borș, campion balcanic la U 21, 66 kg.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare

Campionatul Balcanic de Judo Juniori – U 21, care a avut loc la Zvornik – Bosnia Herțegovina, în zilele de 8 și 9 iunie, s-a încheiat pentru Laris Borș, cu un nou titlu de campion balcanic la 66 kg. performanță pentru care a primit medalia de aur.
Finala de la 66 kg. a fost românească, Laris Borș de la CSM Focșani 2007 câștigând întâlnirea cu Claudiu Neagu de la CSS Focșani, care a câștigat titlul de vicecampion balcanic și a primit medalia de argint.
Pentru Laris Borș este al treilea titlu balcanic obținut consecutiv. Primele două au fost la 60 kg. al treilea fiind în premieră la 66 kg. categorie la care Laris începe să se simtă în largul său!
La Campionatul Balcanic din Bosnia Herțegovina, Laris Borș a câștigat meciurile cu Djurica Igor, Bosnia Herțegovina și Claudiu Neagu.
Laris Borș este antrenat de senseii Stănică Grosu și Iulian Surlă.

Fotbal juniori D – CSM Focșani 2007, campioana Vrancei, a fost gazdă a Turneului Zonei 2 a Campionatului Național!

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni făcând sport, cer, iarbă, copac, în aer liber şi natură

Lotul CSM Focșani 2007: Roberto Ionescu, Teodor Dănilă, Călin Badașcă, Mario Epure, Robert Necula, Rareș Maeschi, Rareș Fătu, David Enache, Vlad Burlacu, Lorenzo Stoica, Sebastian Moldoveanu, Robert Croitoru, Christian Ciobanu, Alin Cherciu, Andrei Racoviță, Darius Seserman.
Antrenori: Mircea Lazăr, Octavian Bucătaru, Valentin Stoian.

CSM Focșani 2007 a cărei echipă de juniori D este campioana Vrancei în ediția de campionat 2018-2019, a organizat turneul Zonei 2 a Campionatului Național. Jocurile turneului au avut loc în zilele de vineri, 7 iunie, sâmbătă, 8 iunie, pe terenul de la Unirea-Odobești și pe Stadionul Milcovul, finala de duminică, 9 iunie.
În grupa A a turneului, din care au făcut parte, foarte tinerii fotbaliști ai CSM Focșani 2007 au pierdut primul joc, disputat în compania Fotbal Club Viitorul – Constanța, scor 0-7, în al doilea meci au fost întrecuți cu 2-0 de Kids Tâmpa 2015 Brașov, pentru ca în ultima partidă să câștige cu 8-0 în fața Victoriei Delta Tulcea.
Turneul a fost câștigat de Viitorul Constanța care în finală a dispus de ACSM Politehnica Iași cu 7-1.