Daily Archives: 26 mai, 2019

CSM 2007 a terminat campionatul pe locul 5!

Fotbal – FC Botoșani 2 – CSM 2007 1-0 (0-0)

Formația CSM Focșani 2007: Dogaru – Petrescu, Săpunaru, Panaite, Mihai – Popa, Lupu, Pădineanu, Manu (87 Sterian) – Predoiu, Lăudatu (63 Paizan). Au mai fost înscriși pe foaia de joc Alexandru Apenciucesei, Lazăr, Andrei Apenciucesei.

CSM Focșani 2007 a pierdut meciul disputat astăzi, de la ora 18:00, la Dorohoi, cu FC Botoșani 2. Focșănenii au fost întrecuți cu 1-0, printr-un gol primit în mintul 90+3!
În urma acestui rezultat, CSM Focșani 2007 a coborât un loc și a terminat campionatul pe locul al cincilea.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, în aer liber şi natură

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, locul 2 la dublu la Dr. Oetker Junior Trophy!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare

Maria-Daciana Ciubotaru, sportiva legitimată la CSM Focșani 2007, și pregătită de Firicel Tomai și Răzvan Bănică, a încheiat pe locul a doilea la dublu turneul european de categoria 1 Dr. Oetker Junior Trophy care s-a încheiat astăzi la București. Maria a făcut pereche cu Cara Meșter, alături de care a câștigat recent titlul de campioană de vară a României la dublu.

Atletism – Claudia Prisecaru, șase medalii în patru probe la Cupa României și Campionatul național universitar!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza, a încheiat primul concurs oficial în aer liber al anului cu un rezultat remarcabil! Vineri, 24 mai și sâmbătă 25 mai, la Cupa României și Campionatul Național Universitar de la Pitești, atleta de la Focșani a obținut medalia de aur la Cupa României și titlul de campioană universitară la 3000 metri obstacole, medalia de bronz la Cupa României și la Campionatul național universitar la 5000 metri obstacole, titlurile de campioană națională universitară la cu ștafeta de 4×100 metri și ștafeta de 4×400 metri a Universității din Craiova.
Cele trei titluri de campioană națională universitară și medalia de bronz au fost obținute pentru Universitatea din Craiova, unde Claudia Prisecaru este studentă.
Cu timpii obținuți săptămâna trecută la Kelet Cup și la competiția de la Pitești, Claudia are baremurile îndeplinite pentru a participa la Campionatul European de Atletism de la Gavle, în Suedia, din 11-14 iulie, în probele de 1500 metri, 3000 metri obstacole și 5000 metri.