Monthly Archives: mai 2019

Marius Bratu este directorul tehnic al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007!

Marius Bratu este director tehnic al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007, dar va avea în coordonare și echipele de juniori ale clubului.

Marius Bratu a fost jucător al Focșaniului unde s-a lansat în fotbal și a jucat la juniori și în Divizia B în perioada 1992-1994, după care a evoluat pentru echipe reprezentative ale fotbalului românesc.
A fost internațional de tineret și campion al României, a făcut parte din staff-urile tehnice ale mai multor formații de primă ligă. A lucrat cu mari antrenori români, ultima dată cu Răzvan Lucescu în Oatar.
A fost președinte al echipei de fotbal a Focșaniului la revenirea în divizia B, în 2008.
Echipa va păstra staff-ul tehnic și administrativ de până acum: președinte – Gheorghe Căldare Moldovan, director sportiv – Gabriel Pădineanu, antrenori – Vasile Burgă și Adrian Toma.
Obiectivul echipei pentru viitorul sezon va fi promovarea în Liga a II-a.
La Primăria Focșani, la finalul unei conferințe de presă care a avut loc cu participarea primarului Cristi Valentin Misăilă, Marius Bratu a semnat contractul cu CSM Focșani 2007.
Primarul Cristi Valentin Misăilă a spus că obiectivul de promovare în Liga a II-a a fost stabilit încă de la reînființarea echipei, în 2016 și că s-a ajuns la momentul în care să fie și concretizat.
CSM Focșani 2007 a jucat, de la reînființare, un campionat în Liga a IV-a și două campionate în Liga a III-a. La finalul sezonului 2018-2019, CSM Focșani 2007 s-a clasat pe locul al șaselea în Seria 1.
Marius Bratu a mulțumit pentru încredere primarului Cristi Valentin Misăilă și a spus că, împreună cu colegii din echipa tehnică și cu jucătorii, va lucra astfel încât să îndeplinească obiectivul viitorului sezon: promovarea în Liga a II-a!

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni stând jos, masă, sediu şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni stând jos, masă şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi interior

CSM 2007 a terminat campionatul pe locul 5!

Fotbal – FC Botoșani 2 – CSM 2007 1-0 (0-0)

Formația CSM Focșani 2007: Dogaru – Petrescu, Săpunaru, Panaite, Mihai – Popa, Lupu, Pădineanu, Manu (87 Sterian) – Predoiu, Lăudatu (63 Paizan). Au mai fost înscriși pe foaia de joc Alexandru Apenciucesei, Lazăr, Andrei Apenciucesei.

CSM Focșani 2007 a pierdut meciul disputat astăzi, de la ora 18:00, la Dorohoi, cu FC Botoșani 2. Focșănenii au fost întrecuți cu 1-0, printr-un gol primit în mintul 90+3!
În urma acestui rezultat, CSM Focșani 2007 a coborât un loc și a terminat campionatul pe locul al cincilea.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, în aer liber şi natură

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, locul 2 la dublu la Dr. Oetker Junior Trophy!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare

Maria-Daciana Ciubotaru, sportiva legitimată la CSM Focșani 2007, și pregătită de Firicel Tomai și Răzvan Bănică, a încheiat pe locul a doilea la dublu turneul european de categoria 1 Dr. Oetker Junior Trophy care s-a încheiat astăzi la București. Maria a făcut pereche cu Cara Meșter, alături de care a câștigat recent titlul de campioană de vară a României la dublu.

Atletism – Claudia Prisecaru, șase medalii în patru probe la Cupa României și Campionatul național universitar!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza, a încheiat primul concurs oficial în aer liber al anului cu un rezultat remarcabil! Vineri, 24 mai și sâmbătă 25 mai, la Cupa României și Campionatul Național Universitar de la Pitești, atleta de la Focșani a obținut medalia de aur la Cupa României și titlul de campioană universitară la 3000 metri obstacole, medalia de bronz la Cupa României și la Campionatul național universitar la 5000 metri obstacole, titlurile de campioană națională universitară la cu ștafeta de 4×100 metri și ștafeta de 4×400 metri a Universității din Craiova.
Cele trei titluri de campioană națională universitară și medalia de bronz au fost obținute pentru Universitatea din Craiova, unde Claudia Prisecaru este studentă.
Cu timpii obținuți săptămâna trecută la Kelet Cup și la competiția de la Pitești, Claudia are baremurile îndeplinite pentru a participa la Campionatul European de Atletism de la Gavle, în Suedia, din 11-14 iulie, în probele de 1500 metri, 3000 metri obstacole și 5000 metri.

Conducere

Director: Viorel Ciubotaru 0723 003 075

Atletism – Claudia Prisecaru, aur la Cupa României și campioană națională universitară la 3000 metri obstacole!

 

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, cer, iarbă şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, iarbă, în aer liber şi natură

Astăzi, 24 mai, la Pitești, Claudia Prisecaru a câștigat cursa de 3000 metri obstacole la Cupa României și titlul de campioana națională universitară a acestei probe cu timpul de 10:25.05.
Claudia Prisecaru este legitimată la CSM Focșani 2007, studentă la Universitatea din Craiova pentru care a câștigat titlul de campioană și este pregătită de profesorul Cristian Orza.
La prima sa cursă de 3000 metri obstacole din acest an, Claudia a obținut un timp ce reprezintă îndeplinirea pentru a doua oară a baremului pentru Campionatul European de Tineret.

Victorie în ultima partida de pe teren propriu din campionat!

CSM 2007 – Politehnica Timișoara 36-31 (16-13)

Formația CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico – Pătru – 1, Posa, Moisă – 2 goluri, Popovici, Hagiu – 3, Miroiu – 7,Țuțu – 2, Hrimiuc – 3, Mocanu – 4, Rață – 2, Eros – 4, Gramatic – 1, Sladic – 2, Năstăsie – 5.

Echipa de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 a câștigat, în această seară, într-o manieră impresionantă, meciul de pe teren propriu cu Politehnica Timișoara, din etapa a doua a fazei a doua a play-off-ului și va juca partida decisivă pentru locurile 7-8 în deplasare, la 29 mai.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, teren de baschet şi în aer liber

Mobilier nou la vestiarele Stadionului Milcovul

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, inclusiv Catalin Dediu
Este posibil ca imaginea să conţină: interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, inclusiv Bogdan Panaite şi Burgă Vasile, persoane zâmbind, oameni stând jos
+4

Primarul Cristi Valentin Misaila si conducerea clubului CSM Focsani 2007 si-au onorat promisiunea facuta si incepand de azi vestiarele echipei de fotbal de la stadionul Milcovul au mobilier nou . MULTUMIM !

Fotbal, Liga a III-a – Joc spectaculos, victorie meritată!

  •  Focșani 2007 – Bucovina Rădăuți 1-0 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Dogaru – Petrescu, Salaoru, Panaite, Mihai – Manu (90+1 Paizan), Lupu, Pădineanu (39 Sterian), Remus Popa (90+1 Dediu), Predoiu (73 Lăudatu).

Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Chirilescu – Stănescu, Dănilă (63 Bălan), Ungureanu, Cerlincă – Bosînceanu (61 Coroamă), Ciobanu.

Antrenor, Dorin Goian

CSM Focșani 2007 și Bucovina Rădăuți, două dintre cele mai bune formații din Seria 1 a Ligii a III-a, s-au întâlnit sâmbătă, 18 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Milcovul. Vremea bună și terenul în stare impecabilă, deși dimineață plouase, au contribuit la realizarea unui bun spectacol fotbalistic! A fost un meci cu suficient de multe și de clare ocazii de gol la ambele porți, apărute la capătul unor faze elaborate de echipe ce construiesc. Dar care și ratează, așa cum s-a putut vedea sâmbătă pe Milcovul. A câștigat formația gazdă grație unui gol de mare rafinament înscris de juniorul Ștefan Pădineanu, în minutul 53, când a preluat mingea pe partea stângă, în interiorul careului de 16 metri, aproape de colț, și a șutat lobat în diagonală peste portarul oaspeților al cărui plonjon nu a fost decât pentru poză! Nu mai era nimic de făcut din momentul în care mingea a plecat din gheata lui Pădineanu!

În primul sfert de oră al partidei, nu au fost decât două cornere, câte unul la fiecare poartă, prima mare șansă de gol fiind a focșănenilor, în minutul 1. Atunci, Mihai a centrat șutat de pe stânga, Puianu a respins în față, Manu a reluat puternic, dar Chirilescu a blocat din plonjon mingea care se ducea într-o zonă a porții neapărată. A răspuns Antonesaei cu un șut de la 30 metri, dar mingea a trecut cu o palmă peste transversala porții lui Dogaru. În minutul 31, Săpunaru, talonat de Vitu, a intrat în careu, dar mingea șutată de el a fost pe traiectora lui Puianu. Un minut mai târziu, Dogaru a avut două intervenții senzaționale la șuturile lui Ciobanu și Bosînceanu și scorul a rămas cel de la începutul meciului. Minutul 40 a adus o nouă mare ocazie focșăneană: Predoiu a scăpat spre poarta Bucovinei, a tras puternic însă, cumva, Vitu s-a culcat în calea mingii neapărate de Puianu și golul ce părea inevitabil nu a mai venit! Ultimele șanse de gol ale primei părți a jocului au fost ale oaspeților, care nu au reușit să finalizeze.

Repriza a doua a început cu o acțiune periculoasă a rădăuțenilor, în minutul 46, apoi, în minutul 50, Lupu a lobat mingea peste un ultim apărător al oaspeților și a șutat din vole peste transversala porții lui Puianu. A urmat golul lui Pădineanu din minutul 53, marea ocazie irosită de Remus Popa, în minutul 65. Goian l-a trimis în teren pe veteranul Bălan, în speranța găsirii soluției pentru egalare, dar gazdele s-au apărat cu exactitate și au replicat tăios pe contre și meciul s-a terminat cu victoria meritată a echipei Focșaniului.

În ultima etapă a campionatului, sâmbătă, 25 mai, CSM 2007 va juca în deplasare, la FC Botoșani.

Rezultatele și marcatorii etapei

Metalul Buzău – CSM Paşcani 7-2 (3-0). Au marcat Răileanu, minutul 20, Iacob, minutul 22, Radu, minutele 30, 50, 69, Benga, minutul 74, Manea, minutul 85, respectiv Firan, minutul 68, Zaremba, minutul 90.
Şomuz Fălticeni – FC Botoşani 2 1-1 (0-0). Au marcat Julei, minutul 90+6 , respectiv Melinte, minutul 50.
Suporter Club Oţelul Galaţi – CSM Rîmnicu Sărat 2-1 (1-1). Au marcat Cîrjan, minutul 31, Moglan, minutul 66, respectiv Bălan, minutul 22.
Sporting Lieşti – Ştiinţa Miroslava 2-0 (1-0). Au marcat Bîrlădeanu, minutul 40, Dănăilă, minutul 90+1.
KSE Târgu Secuiesc – Sănătatea Darabani 3-2 (1-2). Au marcat Zsombor Veress, minutul 2, Botond Veress, minutul 66, Gall, minutul 69, respectiv Codău, minutele 28, 43.
Foresta Suceava – SCM Gloria Buzău 2-0 (1-0). Au marcat Martin, minutul 7, Bejenar, minutul 50.
CSM Focşani – Bucovina Rădăuţi 1-0 (1-0). A marcat Pădineanu, minutul 53.

Clasament: 1. Gloria Buzău – 73 puncte; 2. Bucovina Rădăuți – 54 puncte; 3. Suporter Club Oțelul Galați – 53 puncte; 4. CSM Focșani 2007 – 49 puncte; 5. Foresta Suceava – 49 puncte; 6. Știința Miroslava – 47 puncte; 7. Metalul Buzău – 42 puncte; 8. Sporting Liești – 37 puncte; 9. Ceahlăul Piatra Neamț – 35 puncte; 10.KSE Târgu Secuiesc – 34 puncte; 11. Șomuz Fălticeni – 26 puncrte; 12.CSM Pașcani – 25 puncte; 13. FC Botoșani 2 – 25 puncte; 14. CSM Rîmnicu Sărat – 25 puncte; 15. Sănătatea Darabani – 8 puncte.

(Text preluat din Monitorul de Vrancea)

Karate SKDUN – 17 medalii pentru CSM 2007 și Satori Focșani la Cupa României!

  • 2 medalii de aur, 5 medalii de argint și 10 medalii de bronz

Cupa României la karate SKDUN care a avut loc la București sâmbătă, 18 mai, a adus o frumoasă recoltă de medalii pentru sportivii de la CSM 2007 și Satori Focșani. Karatiștii pregătiți de sensei Daniel Fusaru și sempai Marius Pahoni s-au întors acasă cu 17 medalii – 2 de aur, 5 de argint și 10 de bronz.

S-au clasat pe primul loc și au primit medaliile de aur Irina Paraschiv, la kumite cadeți +53 kg și Raluca Pop, la kumite minicadeți -42 kg.

Pe locul al doilea, cu medalii de argint au încheiat concursul Roxana Ianoș, la kumite minicadeți – 42 kg, Lian Ioniță, la kumite copii 3 – 42 kg, Eduard Clopotaru, la ippon kumite copii 1 – 21 kg, Flavius Vlad, la ippon kumite copii 1 – 25 kg loc 3 kata și Andrei Chelariu, la sanbon kumite copii 2 – 28 kg.

Pe locul al treilea, cu medalii de bronz, s-au clasat Andrei Chelariu la kata, Tudor Necula, la kata copii 1 și kumite +25 kg, Denisa Clopotaru, la kata și kumite copii 2 – 30 kg, Maria Vrabie, la kata copii 2, Eric Toader, la sanbon kumite copii 3 – 30 kg, Ștefan Gotu, la kumite juniori + 68 kg, Daniel Mihai, la kumite cadeti – 62 kg.

Așa cum a declarat sensei Daniel Fusaru”Nu au reușit să urce pe podium, dar au câștigat prin simpla participare la acest eveniment Sebastian Condruz, George Popa, Cosmin Oprea și Alexandru Ion”.

Cupa României a reprezentat unul dintre criteriile de selecție în Lotul Național al României care va participa la Campionatul Mondial de karate SKDUN din octombrie, acest, de la Karlovy Vary, în Cehia.

Sensei Daniel Fusaru, care este și managerul Lotului Națonal, a mai spus și că ”Urmează în perioada de vară pregătirea centralizată de la Poiana Pinului – cantonamentele cu lotul național și lotul lărgit. Ne vom pregăti bine ca de fiecare dată pentru că avem o echipa valoroasă și avem multe de spus în această lume extraordinară a karate- ului!”.

(Text preluat din Montorul de Vrancea)