Category Archives: Judo

Hristos a Înviat! Sărbători luminate!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Vă doresc, dragi colegi – antrenori, sportivi, tehnicieni ai clubului, dragi parteneri, susținători ai sportului, suporteri care ne sunteți alături la bine și la greu, ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, trăită în condiții cu totul speciale în acest an, să vă găsească sănătoși! Și să vă întărească speranța că vor reveni zile senine, în care va fi loc pentru bucuria de a ne revedea, pentru a face sport, a munci, a trăi deplin, fără constrângerile acestei perioade!

Hristos a Înviat!
Sărbători luminate!

Viorel Ciubotaru,
directorul CSM Focșani 2007

Judo U 23 – Focșăneni pe podium la Campionatul Național!

 

Campionatul Național de judo U 23, care a avut loc la Oradea la sfârșitul săptămânii trecute, a adus noi medalii valoroșilor judoka formați la redutabila școală focșăneană. De la CSM 2007 LPS Focșani, a câștigat medalia de argint pentru titlul de vicecampioană a României Anamaria Petrescu, la 48 kg, de la același club Elena Dinu, la 52 kg și Dogdan Drîmbă, la 60 kg. primind medaliile de bronz pentru locul al treilea la categoriile la care au luptat. Cei trei sportivi sunt pregătiți de senseii Stănică Grosu și Iulian Surlă.

CSS Focșani a fost reprezentată la medaliați de Claudiu Neagu, locul al doilea și argint la 66 kg și Violeta Vlase, locul al treilea și bronz la 78 kg. Mircea Tomescu s-a clasat al cincilea la 60 kg. Cei trei judoka de la CSS Focșani sunt elevii senseiului Dumitru Sandu Zisu.

Comunicat de presă

img523img524img525img526img527img528img529img530

Raport privind activitatea Clubului Sportiv Municipal 2007 în anul 2019

img486img487

Sportul din Vrancea – Cum a fost 2019, ce așteptări sunt pentru 2020! (astăzi despre JUDO)

Sportul din Vrancea a încheiat un an care a fost mai bun decât anteriorii. Și la disciplinele individuale și la cele de echipă. Despre ce a însemnat sportul din Vrancea în 2019 Monitorul de Vrancea va publica, în numerele ce urmează, câteva analize. În preambul, să vedem ce spun unii dintre cei mai buni sportivi ai Vrancei din 2019 și antrenorii lor despre ei înșiși și performanțele lor!

Astăzi:

Judo, cu Alexandru Matei, Laris Borș și sensei Iulian Surlă!

Judo-ul a dat, în clasamentul sportivilor Vrancei în 2019, trei dintre primii cinci clasați – Alexandru Matei, de la LPS Focșani, pe locul al doilea, Giorgia Hagianu, de la LPS Focșani, pe locul al treilea, Laris Borș, de la CSM Focșani 2007, pe locul al cincilea. Pentru toți trei, anul trecut a fost de vârf în cariera sportivă. Iată cum își apreciază ei performanțele din 2019 și ce spun despre așteptările pe care le au pentru 2020 Alexandru Matei și Laris Borș.

Alexandru Matei: ”În plan sportiv 2019 a fost un an bun, cu medalii la concursuri importante! Putea fi și mai bun dacă obțineam o medalie și la Campionatul Mondial din Kazakhstan. Iar în plan personal sunt mulțumit de ceea ce fac pentru dezvoltarea mea personală. Pentru 2020 îmi doresc să fiu sănătos. Va fi un an în care voi munci și mai mult pentru a-mi îndeplini obiectivele. La mulți ani, tuturor!”

Laris Borș: ”A fost cel mai bun an al meu de până acum, dar nu mă voi opri aici. Mereu voi încerca să fiu mai bun și să îmi depășesc limitele. Cu multă muncă și seriozitate voi ajunge unde mi-am propus! Iar în 2020 o să dau tot ca să am cele mai bune rezultate!”

Antrenorul celor doi performeri, sensei Iulian Surlă, își caracterizează cei doi elevi cărora le adaugă un al treilea, despre care anunță că 2020 va fi un an excepțional. Deci, Iulian Surlă: ”Anul 2019 a avut o mare însemnătate personală în ceea ce privește judo și vă spun asta pe baza următoarelor argumente, făcând referire doar la cei mai merituoși sportivi pe care îi pregătesc zilnic din 2010 și de la care am avut, am și o să am în viitor mari satisfacții profesionale. 1. Laris Borș, ultimul an de juniori 1, U 21 și schimbarea categoriei de la 60 kg la 66kg; 2. Bogdan Drîmbă, a revenit acasă pentru antrenamente care să coincidă cu asteptarile vis-a-vis de performanța mult așteptată și nu în ultimul rând 3. Alexandru Matei, care de asemenea a fost în ultimul an de cadeți, juniori 2, U18. In judo, la fel ca în toate disciplinele sportive, schimbarea categoriei la un nivel ridicat – fiind vorba de juniori 1 pentru Campionatul Mondial și Campionatul European, poate avea un impact destul de mare și, nu de putine ori, cu nemulțumirile de rigoare. În cazul nostru este vorba de Laris Borș, care a stat în categoria 60 de kg, fiind nevoit să facă slăbiri destul de mari, a acumulat o oboseală profundă, iar în urma acestora a simțit nevoia să urce în categoria superioară, la 66 kg. Spre surprinderea celor mai mulți, dar conform așteptărilor mele, Laris Borș s-a integrat foarte repede și foarte bine, reușind să revină în primele poziții în clasamentul I.J.F, la o categorie superioară. In 2019, la fel ca și în anii trecuți, a reușit să urce în clasament câștigând turneu după turneu. Dar cum fiecare om, mai cu seamă sportiv, dorește mai mult, și noi ne-am dorit foarte mult o medalie la Campionatul Mondial sau Campionatul European. Doresc să reamintesc faptul că la Campionatul European a fost cap de serie nr. 1, iar la Campionatul Mondial a fost cap de serie nr. 2. Pe parcursul anului 2019, Laris Bors a avut și câteva mici accidentări, dar cea mai evidentă a fost cea din semifinala de la Campionatul Mondial, în fața unui sportiv din Japonia. Chiar dacă la acest Campionat Mondial Laris Borș a obținut locul V, sunt sigur că într-un viitor foarte apropiat dorința noastră se va împlini.

Când vorbesc de Bogdan Drîmbă, dacă am să fiu mai sumar, am să o fac doar pentru că în acest an ne-am canalizat mare parte din energie pe antrenamente. Așa cum îl știm, Bogdan Drîmbă, este un sportiv excepțional, de o calitate rară, cu o implicare totală în ceea ce privește activitatea de antrenament și sunt sigur ca în viitorul destul de apropiat o să fie un sportiv de referință. Începând cu acest an, categoria la care evoluează Bogdan Drîmbă, a fost scoasă din circuitul internațional, situație ce ne-a afectat într-o oarecare măsură. Spun că într-o oarecare măsură, pentru că și el a fost în ultimul an de juniori 1, iar saltul calitativ în categoria superioară a fost dificil în cazul lui din cauza kilogramelor. Spre deosebire de Laris Bors, Bogdan Drâmbă nu a reușit să ia kilogramele necesare pentru intrarea într-o categorie superioară. Noi ne-am văzut de treabă, am pus mare accent pe antrenament, am mers și la un turneu de seniori – Cupa României, la categoria 60 de kg. – categorie nouă și superioară pentru el – unde Bogdan Drîmbă a făcut un spectacol de zile mari. In concluzie, sunt sigur că și cu Bogdan am să obțin rezultate foarte bune pe plan internațional.

Și nu în ultimul rând, așa cum am scris mai sus, “cireașa de pe tort” a lui 2019 a fost Alexandru Matei. Acesta a fost în aceeași situație ca și colegii mai mari: în ultimul an a categoriei lui de vârstă, juniori 2, dar și probleme cu categoria. După ce în 2018 am reușit să spargem gheața cu o medalie la o Cupa Europeană, în 2019 am mers cu pretenții serioase la cele mai puternice Cupe Europene care, de asemenea, ne-au adus cele mai mari satisfacții profesionale. Cu o implicare fără cusur în procesul de antrenament și cu un psihic de concurs extraordinar, Alexandru Matei a reușit să aducă în sufletul meu, dar sunt sigur că și al celorlalți implicați în procesul de pregătire, un puternic sentiment de siguranță în obținerea unor rezultate de excepție la Campionatul Mondial, Campionatul European și F.O.T.E. Acestea au fost: locul III la C.E., locul II la F.O.T.E. și locul V la C.M.

Ca obiective de viitor îmi doresc pentru Laris Borș obținerea de rezultate cât mai bune, finalizate cu reușite pe podium la concursurile de obiectiv și cu gândul permanent la următoarele Jocuri Olimpice, din 2024; pentru Bogdan Drîmbă, ceea ce am menționat mai sus, cu o primă mențiune legată de integrarea în categorie, iar de la Alexandru Matei, cu toate că am așteptări cel puțin la fel cu cele de mai sus, trebuie să am grijă destul de mare din cauza vârstei. Răbdare! Personal, îi felicit pentru implicare și pentru rezultate și le urez succes pe toate planurile. Doresc de asemenea să-i felicit și să le urez succes tuturor sportivilor, părinților, profesorilor, colegilor ce i-au sprijinit, sprijină și îi vor sprijini în continuare. Dumneavoastră și ziarului vă mulțumesc și vă doresc succes în continuare. La Mulți Ani!”

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Crăciun Fericit! La mulți ani!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

În prag de sfinte Sărbători de iarnă, urez colegilor – sportivi și tehnicieni ai clubului, colaboratorilor, oamenilor de sport, tuturor focșănenilor, să aibă zile senine, sufletul încărcat cu bucurii, un ”Crăciun fericit!”
Mulțumesc pentru susținerea generoasă pe care ne-o acordă domnul Primar Cristi Valentin Misăilă, Consiliul Local al Municipiului, care ne sunt alături mereu alături.
Mulțumesc suporterilor, atât de entuziaști și foarte apropiați de noi și pe care dorim să-i bucurăm la fiecare joc al echipelor CSM Focșani 2007 și cu fiecare rezultat al celorlalți sportivi ai noștri.
Urez tuturor să aibă un an 2020 prosper, cu împlinirea speranțelor și aspirațiilor de mai bine!
Crăciun fericit! La mulți ani!

Viorel Ciubotaru, director al CSM Focșani 2007

CSM Focșani 2007 a dat cei mai buni sportivi ai Vrancei în 2019 – Claudia Prisecaru, la sporturile olimpice, Daniel Fusaru, la sporturile neolimpice!

  • Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi pantofi
  • În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007 Alexandru Iancu – taekwondo, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, la speranțe olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, locul 7, Laris Borș – judo, locul 5, la sporturi olimpice.

CSM Focșani 2007 a dat Vrancei primii sportivi ai anului 2019 la sporturile olimpice ca și la sporturile neolimpice. În Gala Laureaților Sportului Vrâncean pentru anul 2019, care a avut loc vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal Maior. Gh. Pastia, Daniel Gongu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, care a organizat evenimentul, a înmânat multiplei campioane a României și medaliatei cu bronz la Campionatul European de Tineret în cursa de 3000 metri obstacole, Claudia Prisecaru, excepționala atletă de la CSM Focșani 2007, cupa și diploma pentru cel mai bun sportiv al Vrancei la sporturile olimpice în 2019! Claudia Ptrisecaru este antrenată de profesorul Cristian Orza. La sporturile neolimpice, pe primul loc s-a clasat Daniel Fusaru, multiplul campion mondial și european de karate SKDUN, tot de la CSM Focșani 2007.

În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007, la speranțe olimpice Alexandru Iancu – taekwondo, antrenor, Adrian Dochiou, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, antrenor, Stănică Grosu, iar în clasamentul sportivilor de la sporturile olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), antrenori, Adrian Alaci și Aurel Giurgea, locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), antrenor, Gabriel Alexandrescu, locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, antrenor, Marius Batog, locul 7, Laris Borș – judo, antrenori, Stănică Grosu și Iulian Surlă, locul 5, la sporturi olimpice.

CSM Focșani 2007 a dat cei mai buni sportivi ai Vrancei în 2019!
Claudia Prisecaru, la sporturile olimpice, Daniel Fusaru, la sporturile neolimpice!
• În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007 Alexandru Iancu – taekwondo, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, la speranțe olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, locul 7, Laris Borș – judo, locul 5, la sporturi olimpice.

CSM Focșani 2007 a dat Vrancei primii sportivi ai anului 2019 la sporturile olimpice ca și la sporturile neolimpice. În Gala Laureaților Sportului Vrâncean pentru anul 2019, care a avut loc vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal Maior. Gh. Pastia, Daniel Gongu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, care a organizat evenimentul, a înmânat multiplei campioane a României și medaliatei cu bronz la Campionatul European de Tineret în cursa de 3000 metri obstacole, Claudia Prisecaru, excepționala atletă de la CSM Focșani 2007, cupa și diploma pentru cel mai bun sportiv al Vrancei la sporturile olimpice în 2019! Claudia Ptrisecaru este antrenată de profesorul Cristian Orza. La sporturile neolimpice, pe primul loc s-a clasat Daniel Fusaru, multiplul campion mondial și european de karate SKDUN, tot de la CSM Focșani 2007.
În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007, la speranțe olimpice Alexandru Iancu – taekwondo, antrenor, Adrian Dochiou, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, antrenor, Stănică Grosu, iar în clasamentul sportivilor de la sporturile olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), antrenori, Adrian Alaci și Aurel Giurgea, locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), antrenor, Gabriel Alexandrescu, locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, antrenor, Marius Batog, locul 7, Laris Borș – judo, antrenori, Stănică Grosu și Iulian Surlă, locul 5, la sporturi olimpice.
La sporturile olimpice, pe locul al doilea și al treilea s-au clasat judokanii Robert Alexandru Matei, de la LPS Focșani, antrenor, Iulian Surlă, respectiv Giorgia Hagianu, de la CS Unirea Focșani, antrenor, Adrian Moldoveanu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi pantofi
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi interior

Sportivi cu performanțe deosebite din Municipiul Focșani și antrenorii lor au fost premiați cu o sumă totală de aproape 140 mii de lei

Joi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, la Cinema Balada, a fost o veritabilă sărbătoare a sportului. Sportivi legitimați la cuburile din Focșani și care au avut rezultate deosebite în 2019, ca și antrenorii lor au fost premiați de Consiliul Local al Municipiului Focșani, la propunerea primarului Cristi Valentin Misăilă. Valoarea totală a, premiilor acordate în raport cu performanțele, a însumat aproape 140 de mii de lei.
Primarul Cristi Valentin Misăilă și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare, care au participat la eveniment au felicitat pe sportivi, profesori și antrenori pentru performanțele din anul care se încheie și care dau valoare importantelor investiții făcute pentru sport de municipalitate, și le-au urat să obțină rezultate și mai bune în anul ce vine.
Primarul Cristi Valentin Misăilă a înmânat sportivilor și atrenorilor premiați diplome de merit.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni pe scenă, mulţime şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare, nuntă şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi mulţime
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos
+24
38

Impact – persoane
73

Handbaliștii CSM Focșani 2007 organizează strângere de fonduri pentru Teodor-Cristian!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

 

Teodor-Cristian este un copilaș bolnav. Vă vorbește el: ”Numele meu este Teodor-Cristian! Am 2 ani și 5 luni și o boală cruntă încearcă să-mi fure copilăria! Fiți alături de mine, poate voi trece peste această încercare! Fiecare bănuț contează!
Titular cont: Goru Mariana (mama mea)
Cont în Lei:
RO61BRDE400SV38311834000
Cont în Euro:
RO57BRDE400SV38311914000

Handbaliștii CSM Focșani 2007 vor organiza la meciul de astăzi, de la ora 18:30 din Sala Polivalentă, cu Minaur Baia Mare, o strângere de fonduri. Spectatorii care doresc să-i fie alături de Teodor Cristian în teribila încercare prin care trece pot depune bani în urna specială amplasată în holul Sălii Polivalente la intrarea în sala de joc.

Judo juniori: Focșănenii Gabriela Istrate și Răzvan Calotă, medaliați la Balcaniadă!

La Balcaniada de judo pentru juniori U 13, care s-a încheiat ieri, 7 iulie, la Timișoara, România a fost reprezentată de trei sportivi ai Focșaniului, însoțiți de sensei Stănică Grosu – Gabriela Istrati, la 57 kg, Andrei Petrea, la +55 kg, și Răzvan Calotă. Toți au avut prestații de calitate, încheiate cu rezultate care arată că și la această categorie de vârstă școala focșăneană produce sportivi valoroși. Doi dintre ei au urcat pe podiumul de premeiere: Gabriela Istrati, pe locul al doilea, cu medalie de argint, și Răzvan Calotă, pe locul al treilea, cu medalie de bronzGiani Andrei Petrea a terminat competiția pe locul al cincilea. Toți sunt pregătiți de profesorii Stănică Grosu, Iulian Surlă și Marinel Palade.

În acest an, Gabriela Istrati a câștigat titlul de campioană a României,Răzvan Andrei Calotă a obținut medalia de argint, iar Giani Andrei Petrea a câștigat medalia de bronz.