Category Archives: Arte martiale

Hristos a Înviat! Sărbători luminate!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Vă doresc, dragi colegi – antrenori, sportivi, tehnicieni ai clubului, dragi parteneri, susținători ai sportului, suporteri care ne sunteți alături la bine și la greu, ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, trăită în condiții cu totul speciale în acest an, să vă găsească sănătoși! Și să vă întărească speranța că vor reveni zile senine, în care va fi loc pentru bucuria de a ne revedea, pentru a face sport, a munci, a trăi deplin, fără constrângerile acestei perioade!

Hristos a Înviat!
Sărbători luminate!

Viorel Ciubotaru,
directorul CSM Focșani 2007

Karate SKDUN – CSM Focșani 2007, 19 medalii la Campionatul Național!

 

  • Sportivii pregătiți de sensei Daniel Fusaru au câștigat 5 titluri de campion, 6 de vicecampion și 8 locuri III
  • De la CSM Focșani 2007 vor reprezenta România la Campionatul European de la Banja Luca, în Bosnia, în aprilie, 11 sportivi

Bucureștiul a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul Național Individual de karate SKDUN și selecția pentru Campionatul European de karate SKDUN din Bosnia, de la Banja Luca, din luna aprilie.

Rezultatele sportivilor de la CSM Focșani 2007

Campioni naționalei și medaliați cu aurAndrei Ungureanu, la kumite shobuippon; Alex Radu, la kumite shobuippon; Irina Paraschiv, la kumite shobu sanbon; Ștefan Gotu, la kumite shobuippon; Tudor Necula, la sambon kumite.

Vicecampioni naționali și medaliați cu argint: Tudor Necula, la kata; Ștefan Gotu, la kumite shobu sanbon; Irina Paraschiv, la kumite shobuippon; Andreea Arginteanu, la kumite shobuippon; Dorinel Ciolan, la kumite shobu sanbon; Teodor Bulucea, la Sambon kumite

Pe locul al treilea și medaliați cu bronz: Alexandru Racoviță, la kumite shobu sanbon; Daniel Mihai, la kumite shobu ippon; Dorinel Ciolan, la shobu ippon; Andreea Arginteanu, la shobu sanbon; Flavius Vlad, la ippon kumite și la kata;

Teodora Bratosin, locul 3 la jiyu kumite și la kata.

Din lotul național ce va reprezenta România la Campionatul European de karate SKDUN din Aprilie din Banja Luca Bosnia de la CSM Focșani 2007 fac parte:
Sensei Daniel Fusaru, Andreea Arginteanu, Dorinel Ciolan, Ștefan Gotu, Sebastian Condruz, Daniel Mihai, George Popa, Alexandru Racoviță, Irina Paraschiv, Alex Radu, Andrei Ungureanu care vor concura în probele de kata si kumite individual si la echipe kata si kumite, masculin, feminin si mixt.
Sensei Daniel Fusaru, antrenorul sportivilor de la CSM Focșani 2007 mi-a declarat că ”Maria Vrabie, Victor Ștefănescu, Mario Dogaru, Cosmin Oprea, Alexandru Ion, Ionuț Șerbănoiu și David Pană nu au obținut medalii, dar au avut o prestație bună la Campionatul Național!”.

 

Comunicat de presă

img523img524img525img526img527img528img529img530

Raport privind activitatea Clubului Sportiv Municipal 2007 în anul 2019

img486img487

Karate – Campion de cursă lungă – Daniel Fusaru!

Sportivul numărul 1 al Vrancei la sporturile neolimpice în 2019 a fost, ca și în anul anterior, ca și în anii de când a revenit ca sportiv la un club din județ, Daniel Fusaru. Nimic surprinzător pentru un sportiv care are ca element definitoriu în CV titlul de campion național, european, mondial. De mulți ani. De atât de mulți și de atât de multe ori încât e dificil să-i socotești! În anul ce a trecut a făcut ceea ce știa mai bine ca sportiv. A adăugat colecției de medalii de aur, și argint noi medalii naționale, europene și mondiale. Este o personalitate puternică, are convingeri ferme despre sport și viață, are principii. Și lucrează respectându-le, aplicându-le. Ca sportiv, dar și ca antrenor și manager. Sportivii pe care îi pregătește ca sensei la CS Satori și CSM Focșani 2007 au fost la rândul lor, inclusiv în 2019 – și sunt convins că vor fi, campioni naționali, europeni sau mondiali. Olimpici nu pot fi pentru că disciplina karate SKDUN nu este inclusă între sporturile olimpice.

Pentru ancheta de presă a Monitorului de Vrancea, Daniel Fusaru, în tripla lui calitate de sportiv, antrenor și manager, mi-a dat o declarație din care redau aprecierile cele mai importante legate de subiectul discuției. Pe celelalte le-am reținut pentru discuții ulterioare deoarece nu pot fi expediate în câte o propoziție.

Cert este că Daniel Fusaru rămâne un campion de cursă lungă. Și în sport și în viață!

Daniel Fusaru: ”A fost un an bun pentru mine, dar foarte greu, cu multe încercări. Ca obiectiv, aveam să câștig campionatul mondial la individual. Echipa este echipă, depindem unul de altul, ne-am antrenat cum am putut, a ieșit bine și la echipe la masculin și la mixt. Eu, la individual, ca și campion mondial și european am beneficiat de o tragere la sorți cam dubioasă. Îmi doresc să lucrez în continuare doar cu vârfurile. Nu înseamnă că nu îmi mai place să antrenez sau că m-am săturat…. Să cresc niște copii. Dumneavoastră știți că trebuie să faci un plan, pe termen scurt, mediu și lung. Copiii care acum au 5-6 ani, vreau ca peste 12 ani sau 16 ani să-i duc acolo unde trebuie. Am luat locul întâi la sport neolimpic. Asta nu înseamnă că nu contează. Contează că sunt apreciat. Chiar dacă suntem sport neolimpic, muncim foarte mult. Poate mai mult decât alții. Noi ne vedem de ale noastre. M-am străduit să fiu și un antrenor bun și un sportiv bun și un manager bun. Îmi doresc cel mai mult liniște. Dacă ai liniște, poți să lucrezi. Dacă nu ai liniște și apar diverși factori perturbatori, nu-i bine!

Vă doresc un an bun, un an minunat! La mulți ani!”.

Text preluat din Monitorul de Vrancea

Crăciun Fericit! La mulți ani!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

În prag de sfinte Sărbători de iarnă, urez colegilor – sportivi și tehnicieni ai clubului, colaboratorilor, oamenilor de sport, tuturor focșănenilor, să aibă zile senine, sufletul încărcat cu bucurii, un ”Crăciun fericit!”
Mulțumesc pentru susținerea generoasă pe care ne-o acordă domnul Primar Cristi Valentin Misăilă, Consiliul Local al Municipiului, care ne sunt alături mereu alături.
Mulțumesc suporterilor, atât de entuziaști și foarte apropiați de noi și pe care dorim să-i bucurăm la fiecare joc al echipelor CSM Focșani 2007 și cu fiecare rezultat al celorlalți sportivi ai noștri.
Urez tuturor să aibă un an 2020 prosper, cu împlinirea speranțelor și aspirațiilor de mai bine!
Crăciun fericit! La mulți ani!

Viorel Ciubotaru, director al CSM Focșani 2007

CSM Focșani 2007 a dat cei mai buni sportivi ai Vrancei în 2019 – Claudia Prisecaru, la sporturile olimpice, Daniel Fusaru, la sporturile neolimpice!

  • Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi pantofi
  • În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007 Alexandru Iancu – taekwondo, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, la speranțe olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, locul 7, Laris Borș – judo, locul 5, la sporturi olimpice.

CSM Focșani 2007 a dat Vrancei primii sportivi ai anului 2019 la sporturile olimpice ca și la sporturile neolimpice. În Gala Laureaților Sportului Vrâncean pentru anul 2019, care a avut loc vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal Maior. Gh. Pastia, Daniel Gongu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, care a organizat evenimentul, a înmânat multiplei campioane a României și medaliatei cu bronz la Campionatul European de Tineret în cursa de 3000 metri obstacole, Claudia Prisecaru, excepționala atletă de la CSM Focșani 2007, cupa și diploma pentru cel mai bun sportiv al Vrancei la sporturile olimpice în 2019! Claudia Ptrisecaru este antrenată de profesorul Cristian Orza. La sporturile neolimpice, pe primul loc s-a clasat Daniel Fusaru, multiplul campion mondial și european de karate SKDUN, tot de la CSM Focșani 2007.

În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007, la speranțe olimpice Alexandru Iancu – taekwondo, antrenor, Adrian Dochiou, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, antrenor, Stănică Grosu, iar în clasamentul sportivilor de la sporturile olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), antrenori, Adrian Alaci și Aurel Giurgea, locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), antrenor, Gabriel Alexandrescu, locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, antrenor, Marius Batog, locul 7, Laris Borș – judo, antrenori, Stănică Grosu și Iulian Surlă, locul 5, la sporturi olimpice.

CSM Focșani 2007 a dat cei mai buni sportivi ai Vrancei în 2019!
Claudia Prisecaru, la sporturile olimpice, Daniel Fusaru, la sporturile neolimpice!
• În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007 Alexandru Iancu – taekwondo, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, la speranțe olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, locul 7, Laris Borș – judo, locul 5, la sporturi olimpice.

CSM Focșani 2007 a dat Vrancei primii sportivi ai anului 2019 la sporturile olimpice ca și la sporturile neolimpice. În Gala Laureaților Sportului Vrâncean pentru anul 2019, care a avut loc vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal Maior. Gh. Pastia, Daniel Gongu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, care a organizat evenimentul, a înmânat multiplei campioane a României și medaliatei cu bronz la Campionatul European de Tineret în cursa de 3000 metri obstacole, Claudia Prisecaru, excepționala atletă de la CSM Focșani 2007, cupa și diploma pentru cel mai bun sportiv al Vrancei la sporturile olimpice în 2019! Claudia Ptrisecaru este antrenată de profesorul Cristian Orza. La sporturile neolimpice, pe primul loc s-a clasat Daniel Fusaru, multiplul campion mondial și european de karate SKDUN, tot de la CSM Focșani 2007.
În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007, la speranțe olimpice Alexandru Iancu – taekwondo, antrenor, Adrian Dochiou, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, antrenor, Stănică Grosu, iar în clasamentul sportivilor de la sporturile olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), antrenori, Adrian Alaci și Aurel Giurgea, locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), antrenor, Gabriel Alexandrescu, locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, antrenor, Marius Batog, locul 7, Laris Borș – judo, antrenori, Stănică Grosu și Iulian Surlă, locul 5, la sporturi olimpice.
La sporturile olimpice, pe locul al doilea și al treilea s-au clasat judokanii Robert Alexandru Matei, de la LPS Focșani, antrenor, Iulian Surlă, respectiv Giorgia Hagianu, de la CS Unirea Focșani, antrenor, Adrian Moldoveanu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi pantofi
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi interior

Sportivi cu performanțe deosebite din Municipiul Focșani și antrenorii lor au fost premiați cu o sumă totală de aproape 140 mii de lei

Joi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, la Cinema Balada, a fost o veritabilă sărbătoare a sportului. Sportivi legitimați la cuburile din Focșani și care au avut rezultate deosebite în 2019, ca și antrenorii lor au fost premiați de Consiliul Local al Municipiului Focșani, la propunerea primarului Cristi Valentin Misăilă. Valoarea totală a, premiilor acordate în raport cu performanțele, a însumat aproape 140 de mii de lei.
Primarul Cristi Valentin Misăilă și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare, care au participat la eveniment au felicitat pe sportivi, profesori și antrenori pentru performanțele din anul care se încheie și care dau valoare importantelor investiții făcute pentru sport de municipalitate, și le-au urat să obțină rezultate și mai bune în anul ce vine.
Primarul Cristi Valentin Misăilă a înmânat sportivilor și atrenorilor premiați diplome de merit.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni pe scenă, mulţime şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare, nuntă şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi mulţime
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos
+24
38

Impact – persoane
73

A fost sărbătoarea elevilor premianți ai Focșaniului!

 

 

  • Vineri, 5 iulie, la Cinema Balada, au fost premiați 296 elevi și 92 profesori; premierea a fost făcută de primarul Cristi Valentin Misăilă

S-a încheiat un an școlar foarte bogat în performanțe ale elevilor focșăneni. Performanțe la învățătură, la creație, dar și în sport. Focșaniul este foarte bogat în acest sens, din moment ce aproape 300 de elevi – mai precis 296 și 92 de profesori – au fost premiați de Consiliul Local Focșani care a alocat 85.400 de lei. Este semnul al aprecierii muncii, talentului, rezultatelor elevilor în care se regăsesc și strădaniile – în ultimă instanță – valoarea cadrelor didactice care i-au pregătit, pentru care vineri, 5 iulie a fost sărbătoare. O sărbătoare nu neapărat pentru că fiecare diplomă primită a avut alături și o sumă de bani, ci una a bucuriei revederii, pentru foarte mulți elevi și profesori și a bucuriei de a se simți apreciați, de a le fi prețuite munca și rezulatele. Premierea a fost făcută de primarul Cristi Valentin Misăilă, care a fost și inițiatorul proiectului pentru premierea perfomerilor școlari ai anului 2018-2019.

Dintre sutele de elevi și profesori care au umplut vineri, începând cu ora 10:00, sala Cinema Balada, mi-a fost ușor să remarc elevii sportivi despre ale căror performanțe am scris de-a lungul anului. Cu tot respectul datorat celorlalți elevi și profesori, fără îndoială foarte merituoși, voi aminti doar despre sportivi și profesorii lor – baschetbaliștii, rugbiștii, atleții și atletele, judoka de la LPS Focșani, gimnastele, atletele și atleții, judoka, voleibalistele de la CSS Focșani, fotbaliștii juniori de la CSM Focșani 2007 – elevi focșăneni.

Sportivi ai CSM Focșani 2007 au sărbătorit 1 Iunie în Piața Unirii!

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare, mulţime, nuntă, pantofi, copac şi în aer liber 

Cei mai tineri sportivi ai CSM Focșani 2007 ca și ai LPS Focșani, au sărbătorit în Piața Unirii Ziua de 1 Iunie.
Pe esplanada din fața Palatului Administrativ și în partea de piață din imediata apropiere au venit de la la 10:00 până la 12:30, aceștia au făcut demonstrații urmărite de numeroși spectatori dornici să vadă de foarte aproape, să încurajeze și să aplaude campioni sau medaliați la taekwondo, karate, fotbal handbal, baschet, șah. Iar la atletism, în joc au intrat și copii veniți în Piață pentru spectacolul cultural artistic, dovadă a atracției pe care sportul – și joaca prin sport – o exercită asupra copiilor.
Foarte tinerii sportivi s-au întâlnit și cu primarul Cristi Valentin Misăilă care i-a felicitat – pe ei ca și pe părinții, bunicii și antrenorii lor, și cărora le-a oferit pungi cu cadouri de 1 iunie. Practic, toți copii care au participat la demonstrațiile sportive de 1 Iunie, dar și cei care au fost între spectatori, au primit asemenea cadouri oferite de Consiliul Local și Primăria Focșani.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, mulţime şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, pantofi şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare, copil, pantofi şi în aer liber