Atletism – Claudia Prisecaru – bronz cu echipa de tineret a României la Campionatul Balcanic de cros!

 

*În decembrie, campioana de la Focșani va concura la Campionatul European de cros

Campionatul Balcanic de Cros care a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Berane, în Muntenegru, i-a adus foarte valoroasei și polivalentei atlete Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, o nouă medalie care se adaugă unui palmares impresionat! Sportiva pregătită de profesorul Cristian Orza a obținut în proba de tineret – U 23, medalia de bronz cu echipa României din care au mai făcut parte Cristina Mihaela Bălan și Oana Diana Miruna Ivăncescu. România a fost devansată în clasament de Ucraina și Turcia. În proba de simplu, Claudia Prisecaru s-a clasat pe locul al cincilea după turcoaica Bahar Atalay și ucrainencele Bohdana Semionova, Viktoria Shkurko și Yaroslava Yasterb.

Claudia este campioana de tineret a României la cros în acest an, dar este specialistă a probei de 3000 metri obstacole unde este campioana de tineret și senioare a României și medaliată cu bronz în acest an la Campionatul European de tineret!

Claudia, care se pregătește cu Lotul Națonal al României la Băile Felix, va alerga la 8 decembrie la tineret, la Campionatul European de cros care va avea loc la Lisabona, în Portugalia.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>