Judo – Laris Borș a câștigat aurul la etapa de Cupă Europeană U 21 de la Paks, Ungaria

Laris Borș, multiplul campion național la judo al României a reușit o performanță excepțională: duminică, 15 iulie, a câștigat medalia de aur a categoriei 60 kg. la juniori, U 21, la Cupa Europeană de la Paks, din Ungaria, acolo unde câștigase medalia de bronz în 2017.
În același concurs de Cupă Europeană, Bogdan Drâmbă, de la CSM Focșani 2007 și și Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, s-au clasat pe locul al cincilea, la 55 kg.
La 73 kg., Cornel Andrieș, din Republica Moldova, sportiv care a fost legitimat și a obținut pentru pentru CSM Focșani 2007 mai multe medalii naționale, a câștigat medalia de bronz.
Cei trei sportivi focșăneni sunt pregătiți de sensei Iulian Surlă, Stănică Grosu, și Marinel Palade – Laris Borș și Bogdan Drâmbă, și Dumitru Sandu Zisu – Mircea Tomescu și sunt componenți ai loturilor naționale.

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>