Atletism – Claudia Prisecaru, un nou titlu de campioană națională universitară!

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, a concurat, duminică, 20 mai, la Pitești, la Campionatul Național Universitar, pentru Universitatea din Craiova, acolo unde este studentă. În premieră pentru ea, Claudia a alergat la o competiție oficială de anvergură pe distanța de 5000 metri pe care a câștigat-o cu un timp cu peste 2 minute și jumătate mai bun decât al următoarelor două clasate.
Claudia Prisecaru câștigase în sezonul de sală din acest an alte două titluri de campioană pentru Universitatea din Craiova – la 1500 metri și 3000 metri.
Pentru sportiva de la CSM Focșani 2007, componentă a Lotului Olimpic de Tineret al României, unde este pregătită de profesorul Cristian Orza, urmează participarea la Campionatele Internaționale de atletism ale României, la Cluj-Napoca, în perioada 2-3 iunie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>