Tenis de masă – CSM Focșani 2007 a promovat în Divizia A!

tenis-de-masa-3Focșaniul are, în premieră absolută, echipă de tenis de masă în prima divizie a țării! După ce a câștigat toate jocurile disputate în Bivizia B, echipa de tenis de masă la CSM Focșani 2007, a câștigat, sâmbătă, 24 martie semifinala disputată în două manșe, în deplasare, cu LPS Constanța I. În ambele întâlniri, tenismenii de la CSM Focșani 2007 s-au impus cu 5-4.
În a doua semifinală se vor întâlni Steaua București și Concordia Chiajna. Formația focșăneană și câștigătoarea celeilalte semifinale vor juca finala Campionatului Național de seniori al Diviziei B pentru stabilirea seriei de primă divizie din care va face parte fiecare echipă.
Formația CSM Focșani 200 a fost alcătuită din Costin Corcoz, care este și antrenor, Ion Danilov, Sebastain Vasilache, Iulian Roman și Gheorghe Litovcenco.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>